Talvi on edullista aikaa rakentajalle

Hirsikodin tai hirsihuvilan rakentaminen onnistuu hyvin sydäntalvellakin. Talvirakentamisessa on monia käytännön etuja. Lisäksi me Finnlamellilla annamme siihen tuntuvia rahanarvoisia etuja! Miksi siis uhrata ensi kesää rakennusprojektin käynnistelyyn, kun uusi hirsiunelma rakentuu ja nousee vaivattomasti talvellakin?

Toimi empimättä ja voit säästää reilun siivun rakennusbudjetista esimerkiksi uuden kotisi sisustamiseen. Finnlamellin talvirakentajan rahanarvoiset edut koskevat 1.7.2018 alkaen tehtyjä uusia kauppoja. Edut ovat voimassa 31.12.2018 saakka.

Kysy ihmeessä lisää alueesi myyjältä. Asiantuntijamme vastaavat mielellään tiedusteluihisi.

Ota yhteyttä lähimpään myyjääsi

Muuttovalmiin talvietu jopa 10 000 €

Talvietu muuttovalmiisiin: Tarjoamme kodin lämmönlähteen puoleen hintaan muuttovalmiisiin hirsikoteihin ja hirsihuviloihin!

  • Edun arvo on jopa 10 000 euroa (maalämpö).
  • Muuttovalmis koti on panostus mielenrauhaan ja hyvinvointiin jo rakennusvaiheesta lähtien.
  • Lisäksi Finnlamellin muuttovalmiissa hirsitaloissa on edistyksellinen painumaton RYHTI-hirsi vakiona.

Talopakettien talvietu jopa 6 000 €

Talvietu talopaketteihin: tarjoamme maksuttoman rahdin kaikkiin pakettitoimituksiin

  • Edun arvo on jopa 6 000 euroa toimituslaajuudesta ja -paikasta riippuen.
  • Talopaketeissamme on markkinoiden kattavin esivalmistelu: Finnlamellin talopaketit toimitetaan aina valmiiksi pystytettyinä eli tehdasasennettuina.
  • Saat pystytyksen tehtaan asennustakuulla, aikataulussa ja työturvallisesti.
  • Lisäksi saat halutessasi LVI- ja sähköasennukset ammattitaitoisten putki- ja sähkömiestemme tekemänä.

Kuivin aika rakentaa

Hirsikodin tai -huvilan rakentaminen onnistuu hyvin sydäntalvellakin – monessa tapauksessa jopa kätevämmin kuin muina vuodenaikoina. Usein talvi on myös kukkaroystävällisin aika pistää unelma aluilleen. Moni työvaihe sujuu helpommin, ja siksi edullisemmin. Pakkasilma on kuivaa, jolloin esimerkiksi kosteudelta suojaamisen tarve on sateista kesää vähäisempi.

LÖYDÄT OSAAVAT TEKIJÄT

Ammattitaitoiset rakentajat ovat onnistuneen projektin avaintekijöitä, aina maarakentamisesta ja pohjatöistä sisustukseen asti. Talvella on heidän suhteensa enemmän varaa valita, kun kalentereissa on vielä tilaa.

Tiesithän, että olemme osa DEN Groupia? Meidän kauttamme saat palvelukseesi alansa parhaat asiantuntijat kotien ja tilojen suunnitteluun, maatöihin, rakentamiseen, elinkaaripalveluihin – mitä kulloinkin tarvitset. Kysy lisää lähimmältä Finnlamelli-myyjältäsi!

PAPERISOTA KÄY SUTJAKASTI

Kesä on usein ruuhka-aikaa esimerkiksi rakennuslupa-asioissa. Muina vuodenaikoina asiointi sujuu viranomaistenkin kanssa helpommin ja nopeammin. Voit siis keskittää voimavarasi itse asiaan – hirsiunelman toteuttamiseen.

Hirsiparatiisiin jo kesäksi?

Kun tilaat Finnlamellilta hirsitalon vielä tämän vuoden puolella, voit ehtiä asumaan tai lomailemaan siinä parhaassa tapauksessa jo ensi kesänä. Lämmittävän talviedun lisäksi muuttovalmis Finnlamelli-koti tai -huvila on panostus omaan mielenrauhaan jo rakennusvaiheesta lähtien. Viime vuonna DEN Groupin ammattitaidolla valmistui 429 muuttovalmista kotia, joista kaikki ajallaan – tai jopa etuajassa.

Kerro meille hirsiunelmasi ja suunnitellaan siitä yhdessä täydellinen.