Rehti 108

Hirsitaloesittely Janakkalassa

Janakkala

Vko 20, 2023

Mallisto: Rehti

Tervetuloa muuttuvalmiin hirsitalon esittelyyn Janakkalaan!

Esittelyvuorossa yksikerroksinen Rehti 108 -hirsikoti, jossa on kerrosalaa 108 m² ja huoneistoalaa 99 m². Talossa on kolme makuuhuonetta sekä monta käytännöllistä yksityiskohtaa lapsiperheen arkea ajatellen. Päämakuuhuoneen yhteydessä on iso pukeutumishuone, ja eteistä täydentää erillinen arkieteinen ulkovaatteille ja kurakengille. Olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön viihtyisästä kokonaisuudesta löytyy saarekekeittiö, sopivasti tilaa yhteistä ajanviettoa varten sekä tunnelmallinen takka.

Tervetuloa keskustelemaan kotiunelmistasi ja tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Huom! Tarkistathan osoitetiedot ja esittelyn ajankohdan vielä lähempänä alustavasti arvioitua päivämäärää.

Pohjakuva on esiteltävästä kohteesta. Julkisivun mallinnuskuva on visualisointi, ei esiteltävän talon kuva.

Hirsitalon esittelee:

Minna Mäenpää

Minna Mäenpää

Pirkanmaa

040 670 9438

if.illemalnnif@aapneam.annim

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Arvomme kaikkien 30.6.2023 mennessä taloesittelyissä käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.