finnlamelli-myyjän tapaaminen

Hirsitalopakettimyyjä menestyjien joukkoon Etelä-Suomen alueelle

Oletko kokenut talomyyjä ja haluaisit olla mukana myymässä Suomen suosituimpia hirsitaloja?

Kysyntämme on valtavassa kasvussa ja etsimme nyt Sinua, osaavaa talomyyjä, auttamaan meitä vastaamaan tähän kysyntään.

Finnlamellin pakettimyyjänä pääset osaksi Suomen edistyksellisimmän hirsitalovalmistajan menestystarinaa. Olemme muuttovalmiiden hirsikotien ylivoimainen markkinajohtaja, luotettu hirsitalopakettien toimittaja ja painumattoman hirsirakentamisen suunnannäyttäjä. Kehitämme toimintaamme ja tuotteittamme jatkuvasti. Panostamme myös perinteisen pakettipuolen kehittämiseen sen tuomien mahdollisuuksien vuoksi.

Vastaamme asiakkaittemme toiveisiin aidosti painumattomalla RYHTI-hirrellämme, markkinoiden parhaalla esivalmistusasteella ja loputtomasti muuntuvalla mallistollamme. Pakettimyynnin asiakkaitamme ovat omatoimirakentajat, rakentamisen ammattilaiset sekä rakenteellisesti yksilöllisten talojen rakentajat.

Myyntityössä tukenasi on mainio kollega- ja ammattilaisverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myynninjohto.

Tukikohtasi voi sijaita Vantaalla tai Lempäälässä. Asiakkaasi ovat ympäri Suomea, joten odotamme, että palaverit etänä onnistuvat Sinulta yhtä helposti kuin pöydän ääressä. Ensi sijassa edustat Finnlamellia yrittäjänä.

Odotamme sinulta intoa ja nälkää myyntityötä kohtaan! Haluat hoitaa koko myyntiprosessin aina asiakashankinnasta tilaussopimukseen asti. Olet aktiivinen, rohkea ja osaat rakentaa kumppanuuden asiakkaidesi kanssa. Talomyynti on sivulle tuttua ja pystyt löytämään asiakkaillesi parhaat ratkaisut sekä luomaan luottamuksellisen ilmapiirin. 

Lähetäthän hakemuksesi 23.5. mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa osaksi Finnlamellin menestystarinaa!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Aluepäällikkö Asta Immonen
045 200 8080
if.illemalnnif@nenommi.atsa
Parhaiten tavoitettavissa ti 3.5. klo 9-10 ja klo 15-16, pe 6.5. klo 12-13 ja ma 9.5. klo 15-16.

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hakintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 208,7 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille.

finnlamelli hirsitaloesittely

Tutustu meihin työnantajana