Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus rakennuttaa oma muuttovalmis hirsikoti mahtavalle paikalle Espooseen! Tähän kohteeseen on jo tontti ja suunnitelmat valmiina, joten rakennuttamisen aloittaminen on sinulle ja perheellesi helppoa.

Ekologinen ja terveellinen hirsikoti

Hirsi on rakennusmateriaalina terveellisin ja ekologisin. Hirsikoti myös kestää sukupolvelta toiselle.

Kodin on suunnitellut arkkitehtuuritoimisto Studio Rosberg Oy. Kodissa on kolme makuuhuonetta ja yhtenäinen keittiö-olohuone. Päämakuuhuone sijaitsee erillään muista makuuhuoneista.

Kodin kerrosala on 95 neliötä ja huoneistoala 87 neliötä.

Aloita kotimatkasi omaan hirsikotiin

Kodille on valmiina suunnitelmien lisäksi maaurakoitsija, pääsuunnittelija ja vastaava mestari. Luotettava kumppaniverkosto takaa laadukkaan lopputuloksen. Valmiin kumppaniverkoston ja suunnitelmien ansiosta, rakennuttamisen aloittaminen on sinulle todella helppoa.

Tontti, jolle koti rakennetaan on myynnissä asiakkaallamme hallinnanjakosopimuksella. Asiakkaamme rakentaa tontin toiselle puoliskolle oman unelmiensa hirsikodin. Tontti sijaitsee osoitteessa Hanikka 6b, 02360 Espoo.

Kokonaiskustannusarvio kohteelle on 522 000€.

Finnlamelli-koti on luonnollisesti paras koti

Finnlamellin muuttovalmis hirsikoti on sinun näköisesi, elämää varten suunniteltu ja huoleton unelmakoti. Sinulle Finnlamelli-kodin hankina on helppoa. Olemme luotettava kumppanisi alun unelmasta aina valmiiseen hirsikotiisi saakka. Painumattomasta kuusihirrestä rakennettu kotisi valmistuu aikataulussa ja sovitulla hinnalla.

Tutustu luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin tarkemmin nettisivuillamme!

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta.
Ota meihin yhteyttä!

Sergei Zaychenko
hirsitalomyyjä
Pk-seutu ja Uusimaa
040 846 3709
sergei.zaychenko@finnlamelli.fi