Projektiliiketoiminta

Ei ole sattumaa, että Finnlamelli on valittu toimittamaan tärkeitä hirsirakennuksia, kuten terveellisen sisäilman päiväkoteja.

Pitkä kokemus on onnistuneen projektin tae

Ainutkertaiset kohteet vaativat sekä suunnittelulta että tuotannolta joustavuutta ja projektiosaamista, joka syntyy vain kokemuksesta ja riittävistä resursseista. Meillä Finnlamellilla on lähes 30 vuoden kokemus hirsirakentamisesta. 

Olemme täysin kotimainen toimija ja valmistamme rakennuskohteimme hirret omalla tehtaallamme. Tämä takaa katkeamattoman ketjun laadunvarmistuksessa sekä suunnittelun mukaisen toteutuksen.

Vuosien varrella olemme vieneet menestyksekkäästi läpi erilaisia hirsirakentamisen projekteja, kuten kouluja, rivitaloja, ravintoloita ja lomakeskuksia. Yhteistyömallimme skaalautuu mutkattomasti projektin mukaan.

Rakennamme riskittömästi ripeämmin

Tehokas toimintamallimme ja edistyksellinen hirsiteknologiamme lyhentävät turvallisesti työmaiden kokonaiskestoa ja varmistavat toimituksen ajallaan, ilman kustannusvuotoa. Kun resurssien käyttö tehostuu, rahoituskustannukset laskevat.

Kokonaisuuden hallinta ja ennakointi ovat Finnlamellin erityisiä vahvuuksia

Tutustu projektikohteisiimme

Case ABB Vaskisauna

Vaasan Vaskiluodon kuvankauniiseen niemimaisemaan kokonaan uusiksi rakennettu ABB Oy:n edustustila, Vaskisauna, valmistui syyskuussa 2018.
Lue lisää

Case Mäntymäen päiväkoti

Päiväkoti Mäntymäestä rakentui hoitopaikka noin 65 lapsen tarpeisiin. Tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa Suomen paras päiväkoti, joka on samalla terveellinen ja täydellisesti toimiva ympäristö niin lapsille kuin työntekijöillekin.
Lue lisää
villa basket ruokailutila

Case Villa Basket

Villa Basket on Kisakallioon valmistunut Finnlamellin 110-neliöinen hirsihuvila. Se on rakennettu Urheiluopiston huvila-alueelle keskelle puhdasta luontoa ja monia liikuntamahdollisuuksia.
Lue lisää

Lamellihirsi on nopea ja edullinen asentaa

Finnlamellin mittatarkka painumaton lamellihirsi soveltuu ominaisuuksiensa vuoksi suuriinkin julkisiin rakennuksiin, jotka vaativat rakennusmateriaalilta paljon. 

Finnlamelli-hirsikehikko on nopea ja edullinen asentaa, minkä ansiosta useampikin samanaikaisesti toimitettu rakennus saadaan ripeästi sääsuojaan. Laatu on meille kunnia-asia.

Kysy lisää:

Tero Havinen
Projektimyynti
0400234172
if.illemalnnif@nenivah.oret