Pitkä kokemus on onnistuneen projektin tae

Tarjoamme vankkaa teknistä osaamista ja luotettavaa kumppanuutta erilaisten vaativien projektikohteiden toimittajana ja toteuttajana. Ansioluettelomme käsittää menestyksekkäitä hirsirakentamisen projekteja julkisten rakennusten, koulujen, rivitalojen, rakennusliikkeiden, ravintoloiden ja lomakeskuksien parissa. Yhteistyömallimme skaalautuu mutkattomasti projektin mukaan.

Ainutkertaiset kohteet vaativat sekä suunnittelulta että tuotannolta joustavuutta ja projektiosaamista, joka syntyy vain kokemuksesta ja riittävistä resursseista. Ei ole sattumaa, että Finnlamelli on valittu toimittamaan tärkeitä hirsirakennuksia, kuten terveellisen sisäilman päiväkoteja. Tiloja, joiden tulee olla turvallisia niin lapsille kuin henkilökunnallekin – arjen sujuvuutta unohtamatta.

Laatu on lyhyin tie perille.

Miksi Finnlamelli?

Rakennamme riskittömästi ripeämmin. Tehokas toimintamallimme ja edistyksellinen hirsiteknologiamme lyhentävät turvallisesti työmaiden kokonaiskestoa ja varmistavat toimituksen ajallaan, ilman kustannusvuotoa. Kun resurssien käyttö tehostuu, rahoituskustannukset laskevat.

Kokonaisuuden hallinta ja ennakointi ovat Finnlamellin erityisiä vahvuuksia.

  • markkinoiden paras esivalmisteluaste
  • sujuvuus, luotettavuus ja toimitusvarmuus
  • asiakaslähtöinen suunnittelupalvelu
  • selkeät vastuut ja pitävä aikataulu
  • oma laadukas LVISA-suunnittelu ja -toteutus
  • meiltä myös maarakennustyöt helposti yhdellä sopimuksella
  • panostamme työturvallisuuteen
  • olemme Tilaajavastuu.fi:n Vastuullinen kumppani -ohjelman jäsen

Nopea ja edullinen asentaa

Finnlamellin mittatarkka painumaton lamellihirsi soveltuu ominaisuuksiensa vuoksi suuriinkin julkisiin rakennuksiin, jotka vaativat rakennusmateriaalilta paljon. Finnlamelli-hirsikehikko on nopea ja edullinen asentaa, minkä ansiosta useampikin samanaikaisesti toimitettu rakennus saadaan ripeästi sääsuojaan. Laatu on meille kunnia-asia.

 

Kysy lisää:

Pentti Pajala
kehitysjohtaja
+358 50 583 0754
pentti.pajala@finnlamelli.fi

Tutustu projektikohde ABB Vaskisaunaan, Mäntymäen hirsipäiväkotiin ja Villa Basketiin!

Meiltä saa myös maarakennustyöt helposti yhdellä sopimuksella. Olemme osa DEN Group Oy:tä, joka tuo yhteen erityisen joukon yrityksiä ja ihmisiä yhteisellä päämäärällä: palvella asiakasta ennennäkemättömän kokonaisvaltaisesti. DEN-osaajiin kuuluvat lisäksemme mm. maarakennusyhtiö PohjanTeko, maa- ja pohjarakentamisen suunnitteluyhtiö PohjanGeo sekä taloteknisten palveluiden toteuttaja DEN Tekniikka.

DEN Group Oy on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen sekä toiminnallisten tilojen valmistaja ja palveluiden tuottaja. DENin henkilöstömäärä on yhteensä noin 500.