Pitkä kokemus on onnistuneen projektin tae

Tarjoamme vankkaa osaamista ja luotettavaa kumppanuutta erilaisten projektikohteiden toimittajana. Projektitoimintamme käsittää liiketoiminnan esimerkiksi julkisten rakennusten, koulujen, päiväkotien, rivitalojen, rakennusliikkeiden, ravintoloiden ja lomakeskuksien kanssa.

Yksilölliset, ainutkertaiset kohteet vaativat sekä suunnittelulta että tuotannolta joustavuutta ja projektiosaamista, joka syntyy vain kokemuksesta ja riittävistä resursseista. Laatu on lyhyin tie perille.

Ei ole sattumaa, että Finnlamelli on valittu toimittamaan tärkeitä julkisia hirsirakennuksia, kuten terveellisen sisäilman päiväkoteja. Tuleehan niiden olla turvallisia tiloja lapsille sekä henkilökunnalle, arjen sujuvuutta unohtamatta. Finnlamellin lamellihirrestä on rakennettu myös mm. ravintoloita, golfkeskuksen päärakennus, lomakeskus- ja majoitusrakennuksia, kouluja ja kylätaloja.

Tutustu projektikohde ABB Vaskisaunaan

Nopea ja edullinen asentaa

Mittatarkka, halkeilematon ja vääntyilemätön lamellihirsi soveltuu ominaisuuksiensa vuoksi suuriinkin julkisiin rakennuksiin, jotka vaativat rakennusmateriaalilta paljon. Finnlamelli-hirsikehikon pystytys on nopea prosessi, minkä ansiosta useampikin samanaikaisesti toimitettu rakennus saadaan rivakasti säältä suojaan.

Huippuluokkainen tuotantoteknologia on ylpeydenaiheemme ja pidämme huolta siitä, että pysymme jatkuvasti kehityksen kärjessä. Luotettava kumppanuus ja toimitusvarmuus ovat kaikissa projekteissa keskeisiä menestystekijöitä, joiden toteutumista omalta osaltamme kaikin keinoin vaalimme.

Painumaton RYHTI – uutta ilmettä ja helpompaa rakentamista

Edistykselliset, hyvin suunnitellut ja ammattitaidolla toteutetut teknologiset ratkaisut auttavat ehkäisemään hirsirakenteiden kosteuselämistä ja painumista. Finnlamellin Ryhti on uusi, painumaton hirsi, joka tarjoaa nykyaikaiselle arkkitehtuurille mahdollisuuden näyttää todelliset kykynsä.

Lue lisää painumattomasta Ryhti-hirrestä

Miksi Finnlamelli

  • nopeus, laatu ja asiakaslähtöinen suunnittelupalvelu
  • kokonaisvaltainen projektihallinta ja -urakointi
  • oma LVIS ja maarakentaminen
  • huippuluokan tuotantoteknologia
  • korkea esivalmistusaste
  • Finnlamellin hirsirunko on nopea ja edullinen asentaa
  • mietityt yksityiskohdat valmiiksi toteutettuna
  • säästät aikaa ja rahaa asennusvaiheessa
  • tuomme sujuvuutta työmaalle
  • toimitusvarmuus

Lisätietoja:

projektimyyntipäällikkö
Juhani Oksanen
040 540 9393
juhani.oksanen@finnlamelli.fi