Talopaketit markkinoiden kattavimmalla esivalmistelulla

Koska tarjoamme markkinoiden parhaan esivalmistelun talopaketteihimme, sinä säästät sekä rahaa että arvokasta aikaasi työmaalla. Päätä itse, minkä laajuisen toimituksen haluat: kodin pystytettynä ulkoa valmiiksi sähköineen ja LVI-asennuksineen, puhtaan materiaalipaketin tontille tuotuna vai jotain siltä väliltä. Kysy ihmeessä lisää, autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivimman toimituslaajuuden.

Finnlamellin kanssa hyödyt markkinoiden laajimmasta esivalmisteluasteesta, jossa:

  • hirsinurkkien ja hirsien välinen tiivistys suoritetaan tehtaan tuotantolinjalla, joten työmaalle saapuessaan hirret ovat valmiita paikalleen asennettaviksi
  • kantavien kattorakenteiden puuosien toimitus tapahtuu pääosin asennusvalmiina
  • selkeiden pakettikohtaisten pakkausluetteloiden ja asennusohjeiden avulla asennusprojekti työmaalla sujuu joutuisasti
  • hirsitoimitusten ja alihankintatuotteiden ajoittaminen oikeaan aikaan helpottavat tavaralogistiikkaa työmaalla.

Finnlamellin talopaketit ovat Ryhdikkäästi tehty

Finnlamellin Ryhti on saatavissa valmiiksi pystytettyihin talopaketteihin.

Lisätietoa: Ryhti – painumaton hirsi

Joustava toimitus sellaisena kuin haluat

Valmiiksi pystytettynä

Pystytyspalvelumme ansiosta asennukseen varatut päivät muuttuvat muutamiksi tunneiksi ja saat hirsikotisi nopeasti säältä suojaan. Lisäksi rakentaminen sujuu huolettomammin, kun voit jakaa vastuuta kokeneen ja ammattimaisen talotehtaan kanssa.

Jos tahdot optimoida ajankäyttösi ja jättää tarviketoimitukset sekä haastavimmat työosuudet asiantuntijoidemme huolehdittavaksi, saat kodin nopeasti ulkoa valmiiksi, halutessasi myös sähkö- ja LVI-asennuksineen. Näin voit pyhittää voimavarasi ja arvokkaan aikasi kotisi ulko- ja sisäpintaratkaisujen viimeistelyyn.

Materiaalitoimituksena

Puhdas materiaalipaketti tontille toimitettuna on hyvä valinta, kun haluat kääriä hihat itse tai valjastaa omat luottohenkilösi rakennusprojektiin. Näin voit hallinnoida rakennus- ja suunnittelutyötä sekä budjettia ja aikataulua vapaasti mielesi mukaan.

Mistä haluaisit tietää lisää? Kysy lähimmältä myyjältäsi