Sama koti, useita tyylejä

Muunneltavuus tekee hirsikodista tai hirsihuvilasta sinun näköisesi. Voit olla huoleti, vaikka et löytäisi hirsitalomaallistostamme sitä tarkalleen oikeaa, sellaisenaan täydellistä kotia: huippuunsa hiotun suunnittelu- ja valmistustekniikkamme ansiosta hirsitalomme ovat muokattavissa lattiasta kattoon (ei koske yllättävän edullista Rehti-hirsitalomallistoa).

Pystymme toteuttamaan myös täysin muuttovalmiin hirsikodin toiveidesi näköisenä ja mukaisena – niin sisältä kuin ulkoa!

Tervetuloa suunnittelemaan kotisi kanssamme sellaiseksi kuin haluat. Kuuntelemme, kartoitamme ja varmistamme, että toiveesi toteutuvat viimeistä piirtoa myöten.

1. Pohjaratkaisu

Käännä pohjamalli peilikuvaksi tai muokkaa huoneiden lukumäärää, kokoa ja sijoittelua. Sisäkattoa korottamalla koti saa lisää avaruutta. Keittiön ja märkätilojen koko ja muoto ovat myös muunneltavissa. Siirrä vaikka tunnelmallinen tulisija lähemmäksi lempinojatuoliasi.

2. Julkisivu ja ulkorakenteet

Haaveiletko maisemaikkunasta? Muokkaa ikkunoiden kokoa ja lukumäärää. Ovet, nurkkaratkaisut, kuistit, portaikot, erkkerit sekä parvekkeet lisäävät kotiisi persoonallisuutta ja ilmettä. Värivalinnoista puhumattakaan. Yksikerroksinen koti voidaan korottaa 1,5-kerroksiseksi. Valitse hirsiunelmasi kruunuksi harja-, murrettu harja-, epäsymmetrinen tai pulpettikatto.

3. Kiintokalusteet ja pintamateriaalit

Voit muunnella sisustusta rajattomasti. Nauti raikkaista kuultomaalatuista seinistä, tapetoi, kaakeloi tai sävytä pinnat kotisi henkeen sopivin värivalinnoin. Päätä vapaasti lattioiden ja seinien pintamateriaalit. Toteutamme keittiön ja muiden huoneiden varustuksen inspiraatiosi mukaan.

4. Saunat ja pihapiirirakennukset

Meiltä saat myös uuden hirsitalosi tyyliin ja ympäristöön täydellisesti istuvat lisärakennukset, kuten hirsisaunan, autokatoksen ja varastotilat.