Muuttovalmis. Maatöillä vieläkin täydellisempi.

Teimme kodinostajille muuttovalmistakin täydellisemmän kaikki maatyöt sisältävän muuttovalmistoimituksen markkinoiden ainoana hirsitalovalmistajana. Yksi sopimus, yksi vastuullinen kumppani – pitävä aikataulu ja sujuva tiedonkulku. Saat kotisi maatyöt ja perustukset kiinteällä hinnalla ja luottokumppanin laadulla.

Pyydä tarjous

Kokonaisvaltainen maanrakennusurakka sisältää seuraavat työvaiheet:

Pohjatutkimukset
Kauttamme saat rakennusvalvontojen vaatimat pohjatutkimukset, johon sisältyvät tontin kairaukset, pintojen vaaitukset sekä pohjatutkimuslausunnon kirjoittaminen.

Tontin raivaus ja maiden poisajo
Tontin raivaustöihin kuuluvat puiden kaato, vanhojen rakenteiden purku, pintamaan jyrsintä, puujätteiden raivaus ja pois kuljettaminen sekä ylijäämämaiden pois kuljettaminen.

Kaivuu- ja täyttötyöt
Maatyöurakointiin kuuluvat kaivuutyöt annettujen suunnitelmien ja korkojen mukaisesti sekä täyttötyöt asiaankuuluvilla materiaaleilla ja suunnitelluilla kerrosvahvuuksilla.

Ulkopuoliset LVIS-työt
Ulkopuolisiin LVIS-töihin kuuluvat kaikki salaoja-, sadevesi- ja jätevesiputket sekä -kaivot materiaaleineen asennettuna suunnitelmien mukaan. Samalla asennetaan talon syöttökaapeli sekä mahdolliset muut kaapelointityöt suojaputkineen.

Eristystyöt
Kokonaispaketti sisältää myös eristys- ja täyttötyöt. Routaeristeet estävät pakkasen tunkeutumisen maaperään, johon talo rakennetaan.

Radonputkistot ja kaapelointityöt
Kokonaisvaltainen maatyöurakointi pitää sisällään myös radonputkistot ja tontin kaapelointityöt. Radonputkistojen avulla saadaan poistettua haitallisia radonkaasuja, joita voi erittyä sisäilmaan maaperästä.

Perustukset
Perustustöihin kuuluvat perustussuunnitelmat, maanvarainen perustus, paaluperustukset ja tukimuurit.

Kallion louhinta ja viranomaisilmoitukset
Louhintatöihin sisältyy louhintatyösuunnitelmat, viranomaisilmoitukset sekä tarvittavat naapurikiinteistöjen katselmukset.

Tarvitsemasi paalutukset
Teemme teräspaalutuksia, teräsbetonipaalutuksia, porapaalutuksia, stabilointia, tarvittavia naapurikiinteistöjen katselmuksia ja tärinämittauksia tarpeesi mukaan.

Halutessasi piha- ja viherrakennus
Halutessasi teemme tontillesi nurmetukset, istutukset, asfaltoinnit, kivetykset ja istutusaltaat sekä aidat.

Tuumasta toimeen, pyydä tarjous

Oman kodin rakennuttaminen on yksi elämän suurista päätöksistä. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikein! Jätä meille tarjouspyytö, niin otamme sinuun yhteyttä.

Jätä maatyöt meidän huoleksemme ja rentoudu

Haluamme palvella alusta loppuun – ja vielä vähän enemmän. Koska olemme osa DEN Groupia, saat kaikki tarvitsemasi omakotitalon rakentamispalvelut saman katon alta, kiinteään hintaan. Turvallisen talopohjan takaavat DEN-kumppanimme PohjanTeko ja PohjanGeo

PohjanTeko on valtakunnallisesti toimiva, pitkäikäinen maarakennusyhtiö, joka tarjoaa korkeatasoisen maarakennusosaamisensa käyttöösi. PohjanTeko huomioi yksilölliset tarpeesi ja toteuttaa toiveesi aina pihatöiden viimeistelyyn saakka. PohjanGeo puolestaan on maa- ja pohjanrakennuksen sekä talonrakennuksen suunnitteluun erikoistunut yritys, joka on apunasi maaperätutkimusten, geosuunnittelun ja tonttikohtaisen hulevesisuunnittelun saralla.