Tyytyväiset asiakkaat ja pisin lamellihirsiosaaminen

Oletko tee-se-itse-ihminen vai haluatko mieluummin kaiken loppuun asti mietittynä ja valmiiksi laitettuna? Kummin vain, olet hyvässä seurassa. Olemme kokenut, toiveitasi kuunteleva ja vastuunsa kantava kumppanisi unelmiesi hirsikodin toteuttamiseen.

Tarjoamme kaksi helppoa toimitustapaa unelmiesi hirsikodille:

  • muuttovalmiiksi toteutettu hirsikoti helposti yhdellä sopimuksella
  • talopaketti markkinoiden parhaalla esivalmistelulla ja tehdastakuulla

Muuttovalmis

Sinulle suunniteltu muuttovalmis koti

Nauti uudesta hirsikodistasi ilman huolia! Finnlamellin muuttovalmis hirsikoti on helppo, turvallinen ja nopea tie uuteen kotiin.

Lue lisää muuttovalmiista hirsikodeista

Talopaketit

MARKKINOIDEN KATTAVIN ESIVALMISTELU

Laadukkaiden ja markkinoiden parhaiten esivalmisteltujen talopakettiemme turvin voit osallistua kotisi rakentamiseen juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Säästät sekä rahaa että arvokasta aikaasi työmaalla.

Lue lisää talopaketeista

Hiilineutraali koti

Hirsijalanjälki, jota ei tarvitse hyvittää

Jokainen Finnlamelli-koti jättää oman Hirsijalanjäljen. Luonnolliset, hengittävät ja hiilidioksidia sitovat materiaalit sekä kevyet tuotantoprosessit takaavat, että hirsikotisi toimitetaan sinulle aina hiilineutraalina. Jätä sinäkin oma hirsijalanjälkesi.

Lue lisää

Terveellinen sisäilma

KOTI, JOSSA ON HYVÄ HENGITTÄÄ

Hirsi on tunnetusti kaunis rakennusmateriaali. Kauneuden lisäksi hirsikoti on myös ekologinen ja siinä on tutkitusti terveellinen sisäilma. Siksi luonnollisesti paras Finnlamelli-koti sopii hyvin myös allergikoille.

Lue lisää

PAINUMATON HIRSI

Hirsitekniikan edelläkävijä palveluksessasi

Finnlamellin jykevä painumaton lamellihirsi on mittatarkka ja kestävämpi ratkaisu perinteiseen pyörö- tai höylähirteen verrattuna. Meiltä saat käyttöösi maan pisimmän lamellihirsiosaamisen, sillä juuri finnlamellilaiset keksivät ja kehittivät lamellihirsitekniikan 30 vuotta sitten.

Lue lisää painumattomasta hirrestä

Muunneltavuus

sinun näköisesi UNELMAKOTI lattiasta kattoon

Tehdään yhdessä kodistasi täydellinen. Tervetuloa suunnittelemaan hirsitalosi kanssamme sellaiseksi kuin haluat. Kuuntelemme, kartoitamme ja varmistamme, että toiveesi toteutuvat yksityiskohtia myöten.

Lue lisää

Ensiluokkainen laatu

Laatu on meille kunnia-asia, JOTA VAALIMME

Korkea laatu, huippuunsa viritetty hirsiteknologia ja toiveidesi kuuntelu tarkalla korvalla – nämä ovat kulmakiviämme moderneja ja yksilöllisiä Finnlamelli-koteja rakennettaessa.

Lue lisää