Tyytyväisimmät asiakkaat ja pisin lamellihirsiosaaminen

Oletko tee-se-itse-ihminen vai haluatko mieluummin kaiken loppuun asti mietittynä ja valmiiksi laitettuna? Kummin vain, olet hyvässä seurassa. Meistä saat kokeneen, toiveitasi kuuntelevan ja vastuunsa kantavan kumppanin hirsikodin toteuttamiseen.

Tarjoamme kaksi helppoa tapaa hankkia haaveidesi hirsikoti:

  • muuttovalmiina, helposti yhdellä sopimuksella, toiveidesi ja makusi mukaan
  • talopakettina, markkinoiden parhaalla esivalmistelulla

Muuttovalmis

Muuttovalmista mielenrauhaa

Nauti uudesta hirsikodistasi ilman huolia! Finnlamellin muuttovalmis hirsitalo on helpoin ja nopein tie uuteen kotiin. Finnlamellilta saat myös yhdellä sopimuksella ja kiinteään hintaan rakentamisen vaatimat maatyöt.

Lue lisää

Talopaketit

MARKKINOIDEN KATTAVIN ESIVALMISTELU

Laadukkaiden ja markkinoiden parhaiten esivalmisteltujen talopakettiemme turvin voit osallistua kotisi rakentamiseen juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Säästät sekä rahaa että arvokasta aikaasi työmaalla.

Lue lisää

Muunneltavuus

sinun näköisesi lattiasta kattoon

Tehdään yhdessä kodistasi täydellinen. Tervetuloa suunnittelemaan hirsitalosi kanssamme sellaiseksi kuin haluat. Kuuntelemme, kartoitamme ja varmistamme, että toiveesi toteutuvat yksityiskohtia myöten.

Lue lisää

Hirsivalikoima

Hirsitekniikan edelläkävijä palveluksessasi

Finnlamellilta saat käyttöösi maan pisimmän lamellihirsiosaamisen, sillä juuri finnlamellilaiset keksivät ja kehittivät lamellihirsitekniikan 30 vuotta sitten. Jykevä lamellihirsi on painumaton, mittatarkka ja kestävämpi ratkaisu perinteiseen pyörö- tai höylähirteen verrattuna.

Lue lisää

Terveellinen sisäilma

KOTI, JOSSA ON HYVÄ HENGITTÄÄ

Hirsi on tunnetusti kaunis rakennusmateriaali. Kauneuden lisäksi hirsikoti on myös ekologinen ja siinä on tutkitusti terveellinen sisäilma. Siksi Finnlamelli-koti sopii hyvin myös allergikoille.

Lue lisää

Ensiluokkainen laatu

Laatu on meille kunnia-asia, JOTA VAALIMME

Korkea laatu, huippuunsa viritetty hirsiteknologia ja toiveidesi kuuntelu tarkalla korvalla – nämä ovat kulmakiviämme moderneja ja yksilöllisiä Finnlamelli-koteja rakennettaessa.

Lue lisää