Tyytyväiset asiakkaat ja pisin lamellihirsiosaaminen

Oletko tee-se-itse-ihminen vai haluatko mieluummin kaiken loppuun asti mietittynä ja valmiiksi laitettuna? Kummin vain, olet hyvässä seurassa. Meistä saat kokeneen, toiveitasi kuuntelevan ja vastuunsa kantavan kumppanin hirsikodin toteuttamiseen.

Tarjoamme kolme helppoa toimitustapaa unelmiesi modernille hirsikodille:

  • muuttovalmistakin täydellisempi, kaikki maatyöt sisältävä toimitus
  • muuttovalmiiksi toteutettu hirsikoti helposti yhdellä sopimuksella
  • talopaketti markkinoiden parhaalla esivalmistelulla ja tehdastakuulla

Maatyöt

Moderni hirsikoti ja kaikki maatyöt yhdellä sopimuksella

Tarjoamme markkinoiden ainoana hirsitalovalmistajana muuttovalmistakin täydellisemmän, kaikki maatyöt sisältävän toimituksen hirsikodin ostajalle. Aloita rentoutuminen heti kättelyssä ja jätä kaikki työläät osuudet meidän huolehdittavaksemme.

Tutustu Finnlamellin maatyöpakettiin

Muuttovalmis

Muuttovalmista mielenrauhaa

Nauti uudesta hirsikodistasi ilman huolia! Finnlamellin muuttovalmis hirsitalo on helppo ja nopea tie uuteen kotiin. Meiltä saat halutessasi myös rakentamisen vaatimat maatyöt yhdellä sopimuksella ja kiinteään hintaan.

Lue lisää muuttovalmiista hirsikodeista

Talopaketit

MARKKINOIDEN KATTAVIN ESIVALMISTELU

Laadukkaiden ja markkinoiden parhaiten esivalmisteltujen talopakettiemme turvin voit osallistua kotisi rakentamiseen juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Säästät sekä rahaa että arvokasta aikaasi työmaalla.

Lue lisää talopaketeista

Muunneltavuus

sinun näköisesi lattiasta kattoon

Tehdään yhdessä kodistasi täydellinen. Tervetuloa suunnittelemaan hirsitalosi kanssamme sellaiseksi kuin haluat. Kuuntelemme, kartoitamme ja varmistamme, että toiveesi toteutuvat yksityiskohtia myöten.

Lue lisää

PAINUMATON HIRSI

Hirsitekniikan edelläkävijä palveluksessasi

Finnlamellin jykevä painumaton lamellihirsi on mittatarkka ja kestävämpi ratkaisu perinteiseen pyörö- tai höylähirteen verrattuna. Meiltä saat käyttöösi maan pisimmän lamellihirsiosaamisen, sillä juuri finnlamellilaiset keksivät ja kehittivät lamellihirsitekniikan 30 vuotta sitten.

Lue lisää painumattomasta hirrestä

Terveellinen sisäilma

KOTI, JOSSA ON HYVÄ HENGITTÄÄ

Hirsi on tunnetusti kaunis rakennusmateriaali. Kauneuden lisäksi hirsikoti on myös ekologinen ja siinä on tutkitusti terveellinen sisäilma. Siksi Finnlamelli-koti sopii hyvin myös allergikoille.

Lue lisää

Ensiluokkainen laatu

Laatu on meille kunnia-asia, JOTA VAALIMME

Korkea laatu, huippuunsa viritetty hirsiteknologia ja toiveidesi kuuntelu tarkalla korvalla – nämä ovat kulmakiviämme moderneja ja yksilöllisiä Finnlamelli-koteja rakennettaessa.

Lue lisää