Tyytyväisimmät asiakkaat ja pisin lamellihirsiosaaminen

Oletko tee-se-itse-ihminen vai haluatko mieluummin kaiken loppuun asti mietittynä ja valmiiksi laitettuna? Kummin vain, olet hyvässä seurassa. Meistä saat kokeneen, toiveitasi kuuntelevan ja vastuunsa kantavan kumppanin hirsikodin toteuttamiseen.

Tarjoamme kaksi helppoa tapaa hankkia haaveidesi hirsikoti:

  • muuttovalmiina, helposti yhdellä sopimuksella, toiveidesi ja makusi mukaan
  • talopakettina, markkinoiden parhaalla esivalmistelulla

Korkein AAA-luottoluokituksemme takaa vakavaraisuutemme, mikä on jälleen yksi huolenaihe vähemmän sinulle.

Muuttovalmis

Muuttovalmista mielenrauhaa

Mikset ottaisi lomaa stressistä? Finnlamellin aidosti muuttovalmis hirsitalo on helpoin ja nopein tie uuteen kotiin. Eikä sinun tarvitse tinkiä unelmistasi: myös muuttolaatikoitasi vaille asumisvalmiiksi asti toteutettu hirsikoti voidaan yksilöidä toiveidesi näköiseksi, kokoiseksi ja muotoiseksi yksityiskohtia myöten.

Lue lisää

Talopaketit

MARKKINOIDEN KATTAVIN ESIVALMISTELU

Laadukkaiden ja markkinoiden parhaiten esivalmisteltujen talopakettiemme turvin voit osallistua kotisi rakentamiseen juuri niin paljon tai vähän kuin haluat. Säästät sekä rahaa että arvokasta aikaasi työmaalla.

Lue lisää

Muunneltavuus

sinun näköisesi lattiasta kattoon

Tehdään yhdessä kodistasi täydellinen. Tervetuloa suunnittelemaan hirsitalosi kanssamme sellaiseksi kuin haluat. Kuuntelemme, kartoitamme ja varmistamme, että toiveesi toteutuvat yksityiskohtia myöten.

Lue lisää

OMA MALLI

viimeistä piirtoa myöten Yksilöllinen hirsikoti

Joustavana kumppanina suunnittelemme kodistasi tai hirsihuvilastasi juuri sellaisen kuin toivot. Voimme toteuttaa hirsitalopaketin myös mittatilaustyönä omien piirustustesi pohjalta.

Lue lisää

Hirsivalikoima

Hirsitekniikan edelläkävijä palveluksessasi

Finnlamellilta saat käyttöösi maan pisimmän lamellihirsiosaamisen, sillä juuri finnlamellilaiset keksivät ja kehittivät lamellihirsitekniikan 30 vuotta sitten Alajärvellä. Jykevä lamellihirsi on painumaton, mittatarkka ja kestävämpi ratkaisu perinteiseen pyörö- tai höylähirteen verrattuna.

Lue lisää

Terveellinen sisäilma

Hengitä vapaasti ilman homehuolia

Finnlamellin hengittävissä hirsitaloissa on tutkitusti terveellinen sisäilma. Siksi ne sopivat erinomaisesti myös allergikoille ja homeongelmia karttaville kodinrakentajille.

Lue lisää

Ensiluokkainen laatu

Laatu on meille kunnia-asia, josta emme tingi

Korkea laatu, huippuunsa viritetty hirsiteknologia ja toiveidesi kuuntelu tarkalla korvalla – ilman näitä kulmakiviä ei syntyisi myöskään Finnlamellin yksilöllisiä koteja, jotka täyttävät vaativimmankin asujan toiveet.

Lue lisää