Me sen teimme. Lamellihirren.

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Alajärvi on jo usean vuosikymmenen ajan tunnettu hirsirakentamisesta. Ei siis ole ihme, että lamellihirren valmistus sai alkunsa juuri sieltä.

Järkkymätön usko lamellihirren ylivertaisuuteen hirsirakentamisessa kyti alajärveläisten hirsitaloalan ja sahateollisuuden osaajien keskuudessa. Tämä usko sytytti halun saattaa tämä laadukas rakennusmateriaali täyteen potentiaaliinsa  aikaansa seuraavalla tuotekehittelyllä ja asiaansa uskovalla markkinoinnilla. Näin syntyi Finnlamelli. Vuosi oli 1995.

Osa yrityksemme avainhenkilöistä oli mukana jo ensimmäisten teollisesti valmistettujen lamellihirsien tuotekehityksessä noin 30 vuotta sitten silloisessa Perälän Höyläämössä.

Pitkä historiamme lamellihirren parissa ei estä meitä tarjoamasta moderneja ja uudenlaisia ratkaisuja nykyaikaisen ihmisen tarpeisiin. Päin vastoin. Tuotekehitystyömme jatkuu edelleen, ja lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus näkyy vahvasti innovaatioissamme. Laatu on meille kunnia-asia.

 

Rakennamme koteja ihmisiltä ihmisille

Sinä tiedät mitä kodiltasi toivot. Me, kuinka se toteutetaan. Kerro meille haaveesi, ja tehdään yhdessä hirsiunelmastasi muuttovalmista valmista totta!

Finnlamellin sydän koostuu yhteen hiileen puhaltavista, osaavista asiantuntijoista. Suhtaudumme intohimolla työhömme, ja ensiluokkainen laatu on meistä jokaiselle kunnia-asia, josta ei tingitä. Tavoitteemme on pitää tyytyväisimmät hirsitaloasiakkaat jatkossakin.

Luonnon kunnioittaminen on meille myötäsyntyistä, ei päälle liimattu trendiarvo. Onhan uusiutuva puu rakennusmateriaaleista kaikkein ekologisin. Hyödynnämme myös tehtaallaan syntyvän jätteen lämpö- energiana, jotta mitään ei mene hukkaan.