Painumaton hirsi vakiona Finnlamellin muuttovalmistaloihin

Nopeiden kesäetu: valitse muuttovalmis hirsitalo ja saat lahjakortin Finnish Design Shopiin!

Mikset toteuttaisi unelmiesi hirsiparatiisia ilman stressiä? Muuttovalmis on nopein ja helpoin tie perille, olipa kyseessä perheen uusi hengittävä kotitalo tai mökkitontille kaavailtu levollinen hirsikeidas. Säästät arvokasta aikaa ja vaivaa jättämällä rakentamisen meidän huoleksemme. Muuttovalmiissa saat:

  • yksilöllisen toteutuksen – vaikka kokonaan omista piirustuksistasi!
  • kaiken kätevästi yhdellä sopimuksella
  • lopullisen, pitävän hinnan ja muuttopäivän tietoosi jo heti alussa
  • edistyksellisen painumattoman RYHTI-hirren vakiona.

Viime vuonna yrityksemme huippuosaamisella valmistui 429 muuttovalmistaloa, joista kaikki ajallaan – tai etuajassa!

Design-sisustusetu nopeille

Itselle suunnitellussa kodissa ei tarvitse tehdä kompromisseja, vaan olet vapaa toteuttamaan villeimmätkin sisustushaaveesi. Ja me autamme siinä: tee kaupat muuttovalmiista hirsikodista tai hirsihuvilasta viimeistään kesäkuun aikana, niin saat kaupan päälle tuntuvan lahjakortin Finnish Design Shopiin, josta löydät kaikki kotimaiset sisustusherkut Artekista Wirkkalaan. Lahjakortin arvo on 500 euroa.

Toimi heti ja katso lähin Finnlamelli-myyjäsi tästä

Etu on voimassa 31.6.2018 saakka ja koskee Finnlamellin muuttovalmiita hirsiomakotitaloja sekä muuttovalmiita ympärivuotisia hirsihuviloita. Lahjakortin saa, kun kauppakirjasopimus on tehty ajalla 1.5.–31.6.2018. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

ryhti SäästäÄ aikaa ja vaivaa

Finnlamellin painumaton hirsiratkaisu tuo modernin virtaviivaisen arkkitehtuurin myös hirsikodin rakentajien ulottuville. Painumaton RYHTI-hirsi nopeuttaa omakotitalon tai ympärivuotisen vapaa-ajan asunnon valmistumista, koska puun elämistä ei tarvitse huomioida. Se poistaa rakenteiden ja hirsien välisen liikkumisen, vähentäen samalla jälkisäädön tarvetta.

Ennennäkemättömän tarkasti toisiinsa liittyvät hirret hivelevät esteettistä silmää, ja kun rakenne ei elä, voi suunnittelussa leikitellä ohuilla linjoilla, näyttävillä lasipinnoilla sekä erilaisten materiaalien kiehtovilla liitoilla.

Katso lisää painumattomasta hirrestä täältä

 

Tilaa esite ja INSPIROIDU

Laajat ja elävät omakoti- ja vapaa-ajanasuntomallistomme on suunniteltu oman ideointisi tueksi. Löydä omia tarpeitasi lähimpänä oleva pohjaratkaisu, ja muokataan siitä yhdessä unelmiesi hirsiparatiisi.

Tilaa Finnlamellin talokirjat suunnittelusi tueksi täältä