Rakastatko kaupungin sykettä? Kulttuuria, palveluja ja asumisen helppoutta? Arvostatko toisaalta omaa tilaa, hirren raikasta tuoksua ja ekologista asumista? Finnlamellin citymallisto tarjoaa sinulle molemmat. Suunnittelimme arkkitehtitoimisto Kanttia2:n kanssa sinua ja perhettäsi varten avarat hirsikodit, jotka mahtuvat tiiviillekin kaupunkitontille.

Hirsikotien citymallisto koostuu kolmesta erilaisesta tyylistä, Backas, Westend ja Jollas, joiden variaatioista on helppo valita kullekin tontille täydellinen hirsitalo. Houkuttelevat ja loogiset kodit on suunniteltu tarjoamaan ihanan paljon väljää yksityisyyttä ja omaa rauhaa.

Nauti terveellisestä sisäilmasta ja modernista hirsiasumisesta urbaanissa ympäristössä. Ota yhteyttä myyntiimme, löydetään sinulle yhdessä unelmiesi moderni hirsikoti!

 

Design by Kanttia2, Sauli Kosonen

Finnlamellin ja oululais-helsinkiläisen arkkitehtitoimisto Kanttia2:n yhteistyössä suunnittelema tyylikäs hirsitalojen citymallisto on SAFA-arkkitehti Sauli Kososen ja suunnittelutiiminsä Defraeye – Hiukka – Leppäniemi käsialaa.

”Hyvä koti on toimiva ja turvallinen kehys elämälle. Finnlamellin citymallisto on suunniteltu houkuttelevaksi lähestyä ja käytännölliseksi käyttää. Kodit istuvat nykyaikaiselle tiiviille pientaloalueelle ja ovat samalla kokoaan suuremman tuntuisia. Kaupunkimallisto huomioi eri tonttityyppien ja kaava-alueiden vaatimukset harjakatoista lapekattoihin. Kaikki citymallit istuvat harmonisesti myös modernien kivitalojen seuraan.

Taloista löytyy erilaisia yksityisyyden tasoja: Tilat on suunnattu aina siten, että yksi sivu rakennuksesta on muita suljetumpi naapurin tai tien suuntaan. Hirsitalon pitkälle tai lyhyelle sivulle avautuvat oleskelutilat mahdollistavat eri muotoiset tontit ja suuntaukset 1- ja 2-kerroksisina. Integroidut terassit tarjoavat viihtyisää ulkotilaa suojassa naapurien katseilta ja ne on helppo lasittaa. L-malliset kodit sulkevat tiiviillä tontilla kaksi sivua naapurien suuntaan. Moduulimaiset saman sarjan piharakennukset rajaavat lisää omaa rauhaa ja toimivat myös palomuureina.

Finnlamellin citymallien erityinen hienous on monipuolisuus eheän kokonaisuuden sisällä. Ne tarjoavat toimivat ratkaisut moneen eri tarpeeseen tyylistä tinkimättä. Muuntojoustavuus mahdollistaa toimivuuden tulevaisuudessakin.”

– Sauli Kosonen, arkkitehti SAFA

Backas

Lisää ylimääräinen ulottuvuus asumiseesi! Backas-mallit ovat todellinen tilasuunnittelun taidonnäyte. Ne tuntuvat huomattavasi ulkomittojaan avarammilta. Näyttävä arkkitehtuuri muodostuu kolmesta kehästä, jotka kietovat sisäänsä modernin ja toimivan kodin. Suojaisat ulkotilat terasseineen lisäävät perheesi yksityisyyttä ja viihtyisyyttä tiiviillä kaupunkitontilla. Sisätilan kaltaiset ulkotilat saavat myös kodin asuintilat tuntumaan kokoaan suuremmilta. Kodin sydämen muodostaa käytännöllinen, ympärikierrettävä tilasarja, joka tekee arjesta yhtä asumisen juhlaa. Tästä alkaa elämä.

Westend

Puutaloalueista inspiraationsa ammentava valoisa hirsikoti istuu kauniisti kaupunkimiljööseen ja tiiviillekin tontille. Puhdaspiirteiset Westendit ovat omiaan alueille, joissa on harjakattovaatimus. Lisäksi moderni tasanurkka sopii selkeälinjaiseen kaupunkimaiseen taloarkkitehtuuriin. Avarat sisätilat kylpevät luonnonvalossa ja oleskelutilojen näkymä avautuu haluamaasi suuntaan. Viihtyisällä avoparvekkeella voit nauttia niin aamukahvista kuin sateen tunnelmallisesta ropinasta: terassit ja kevein pinnakaitein somistetut parvekkeet sulautuvat kätevästi rakennuksen suojaan ja ovat myös helposti lasitettavissa. Westend on elämää kauneimmillaan.

JOLLAS

Kauniin kapealinjaisen Jollaksen ansiosta kaupunkitonttien koko ei ole este vaan mahdollisuus. Loivalla lapekatolla kruunattu Jollas haastaa kivitalot ja on kotonaan urbaaneilla pientaloalueilla. Kapeasaumainen hirsiprofiili istuu tyylikkäästi kaupunkimaiseen ilmeeseen ja moderni tasanurkka viimeistelee arkkitehtuuriin. Integroidut terassit tarjoavat perheellesi raikasta ulkoilmaa ja viihtyisää oleskelua naapurien katseilta suojassa. Luonnonvalo tulvii vapaasti sisätiloihin kaikista ilmansuunnista, yksityisyydestä tinkimättä. Kodin sydän avautuu omalle pihalle haluttuun suuntaan. Laadukas kodinhoitotila-saunaosasto antaa modernille hirsitalollesi täydellisen loppusilauksen.

Tutustu ja hurmaannu koko hirsitalomallistoomme täällä.