Näin syntyvät asiakkaidemme kodit

Koe Finnlamelli-hirsitalon valmistuminen vaihe vaiheelta asiakkaidemme kertomana. Näissä blogeissa he jakavat oman kotitarinansa kanssasi. Saat tietoa taloprojektista ja voit löytää myös vinkkejä rakentamisen eri vaiheisiin.

Moderni Kakskulma syntyy painumattomasta hirrestä

Arkkitehdin suunnitteleman Kakskulman tärkeimmät ominaisuudet ovat ekologisuus, hyvä sisäilman laatu ja puun kauneus. Luonnollisen sävyinen puu, mielenkiintoiset muodot ja muutamat väripilkut luovat Kuninkaantien varrelle rakentuvan hirsikodin tunnelman. Kodinrakentajien unelmassa olohuoneen maisemaikkunoista näkyy heiniä. Kumppaniksi valikoitui lopulta Finnlamelli, koska ”Finnlamelli pystyi tarjoamaan kaiken, mitä pyysimme”.

Lue lisää

MÄEN RINTEEN ALLA

”Jonkin aikaa etsimme isompaa vanhaa taloa, mutta emme löytäneet sellaista tarpeeksi nopealla aikataululla. Sen sijaan löysimme tontin, josta pidimme.” Tästä alkaa lapsiperheen hirsitalon rakentaminen mäen rinteen alle maalaismaisemaan.

Lue lisää

ESTEETÖN & KAUNIS KOTI

Esteetön koti voi olla myös kaunis. ”Blogistani saat ideoita esteettömän ja esteettisen kodin toteuttamiseen ja pääset seuraamaan omakotitaloprojektiamme suunnittelusta rakentamiseen ja sisustamiseen.”

Lue lisää

VILLA JOUTSENNIEMI

Tehdään unelmista totta! Tässä blogissa pääset seuraamaan kolmekymppisen avioparin Finnlamelli-hirsitalon rakennus- ja sisustusprojektia Inkooseen. Tontin olemme ostaneet huhtikuussa 2016 ja tuosta hetkestä on lähtenyt muovautumaan suunnitelmamme unelmiemme hirsitalokodista.

Lue lisää

Hirsiä Aurinkokalliolla

Näin rakentuu lapsiperheen haaveiden koti Järvi-Suomen maisemiin. Tule seuraamaan kaupunkielämästä maaseudulle muuttavan perheen rakennusprojektia.

Lue lisää

WILLA GUGGULA

”Ihana, kamala rakennusprojekti. Erilaisia rakennusblogeja lukiessa voi saada helposti sen käsityksen, että rakentaminen on pelkkää juhlaa – mahtavia suunnitelmia, sisustuslehtiä ja vaaleanpunaista unelmaa. Pariskunnat rakentavat hymyissä suin tulevaa kotia vailla huolen häivää. Ei pidä paikkaansa. Voin kertoa.”

Lue lisää