Näin syntyvät asiakkaidemme kodit

Koe Finnlamelli-hirsikodin valmistuminen vaihe vaiheelta asiakkaidemme kertomana. Näissä blogeissa he jakavat oman kotitarinansa kanssasi. Saat tietoa taloprojektista ja voit löytää myös vinkkejä rakentamisen eri vaiheisiin.

Koti Krista Pärmäkoskelle

Krista Pärmäkosken uusi muuttovalmis hirsikoti kohoaa Kuortaneelle 70-luvulla rakennetun, kosteusvaurioisen talon tilalle. Talon valinnassa tärkeitä kriteereitä olivat terveellisyys, turvallisuus ja luotettava rakentaja. Alusta asti Kristalle oli selvää, että he haluavat nimenomaan hirsitalonHirsi on hengittävä, terveellinen ja uusiutuva rakennusaine, joka takaa huippu-urheilijalle tärkeän hyvän sisäilman.

Lue lisää

Moderni Kakskulma syntyy painumattomasta hirrestä

Arkkitehdin suunnitteleman Kakskulman tärkeimmät ominaisuudet ovat ekologisuus, hyvä sisäilman laatu ja puun kauneus. Luonnollisen sävyinen puu, mielenkiintoiset muodot ja muutamat väripilkut luovat Kuninkaantien varrelle rakentuvan hirsikodin tunnelman. Kodinrakentajien unelmassa olohuoneen maisemaikkunoista näkyy heiniä. Kumppaniksi valikoitui lopulta Finnlamelli, koska ”Finnlamelli pystyi tarjoamaan kaiken, mitä pyysimme”.

Lue lisää

ESTEETÖN & KAUNIS KOTI

Esteetön koti voi olla myös kaunis. ”Blogistani saat ideoita esteettömän ja esteettisen kodin toteuttamiseen ja pääset seuraamaan omakotitaloprojektiamme suunnittelusta rakentamiseen ja sisustamiseen.”

Lue lisää

Hirsiä Aurinkokalliolla

Näin rakentuu lapsiperheen haaveiden koti Järvi-Suomen maisemiin. Tule seuraamaan kaupunkielämästä maaseudulle muuttavan perheen rakennusprojektia.

Lue lisää