Jukka Kojo

Olen Jukka Kojo, iloinen ja helposti lähestyttävä, Keski-Suomesta Suomen Turkuun rantautunut ja hirsitaloihin hurahtanut mies. Vapaa-aikani vietän mielelläni ystävien ja perheen seurassa. Harrastuksissa minut vie mukanaan crossfit, golf ja jääkiekko.

Koti on paikka, jossa vietämme merkittävän osan elämästämme – siellä voimme rentoutua ja nauttia ajasta läheisten kanssa. Finnlamellin nykyaikaiset ja modernit hirsitalojen mallistot käytännöllisine pohjaratkaisuineen tarjoavat asiakkaalle tämän unelmien kodin.

Finnlamelli on perinteikäs yritys, jolle tärkeää on ekologinen rakentaminen ja kestävä kehitys. Yhteistyökumppanimme ovat pitkäaikaisia ja laadukkaita. Finnlamellin muuttovalmiin kodin valitessasi sinun ei tarvitse huolehtia aikatauluista, ja aikaa jää elämälle kodin rakentamisen aikanakin. Muuttovalmis on vaivaton valinta: koko paketti valmiina ja hinta tiedossa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi hirsikodin!…

Vesa Metsi

Olen koulutukseltani rakennusinsinööri ja toimin Finnlamellin Turun alueen edustajana. Palvelen teitä asumisenne haaveissa yli 30 vuoden hirsialan osaamisella. Minulle elämässä tärkeää ovat perheeni, luonnossa liikkuminen koirieni kanssa sekä uintiharrastukseni. Koti merkitsee minulle paljon; se on paikka rauhoittumiselle sekä yhteiselle ajalle läheisteni kanssa.

Me Finnlamellilla rakennamme teille toiveidenne mukaisen, laadukkaan ja terveellisen kodin tai vapaa-ajan asunnon. Meillä on valmius suunnitella ja räätälöidä haaveidenne koti tai vapaa-ajan asunto huomioiden myös erityistoiveenne esimerkiksi allergioiden suhteen. Toiveenne huomioidaan kokonaisvaltaisesti: materiaalivalinnoissa, suunnittelussa ja työtavoissa.

Finnlamelli on varma ratkaisu hyvään sisäilmaan ja toimivaan yhteistyöhön. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan hirsitalounelmistanne!”…