Antti Kivinen

Olen Antti Kivinen, hyväntuulinen, avulias ja leppoisa Finnlamellin muuttovalmis hirsitalomyyjä Keski-Suomesta, Jyväskylästä. Koulutukseltani olen rakennusinsinööri.

Matka uuteen kotiin on meille varmasti yksi elämämme merkittävimpiä asioita. Olen iloinen ja etuoikeutettu saadessani olla mukana tulevien hirsikotien suunnittelussa ja rakentamisessa. Minulle on tärkeää tehdä työni hyvin ja autan asiakkaita parhaani mukaan kaikissa hirsikodin hankinnan vaiheissa.

Koti on paikka, jossa vietämme suuren osan ajastamme. Kodin tulee soveltua omistajansa tarpeisiin ja tilaratkaisujen toimia – oli kyse sitten harrastuksista, työstä, rentoutumisesta tai liikkumiseen liittyvissä rajoitteista. Pyrinkin heti alkusuunnittelusta lähtien löytämään oikeat ja käytännölliset ratkaisut juuri teidän tarpeisiinne.

Hirsitalo on turvallinen ja äärimmäisen pitkäikäinen valinta uudeksi kodiksi. Muuttovalmis Finnlamelli on paras tapa hankkia koti, sillä teidän ei tarvitse huolehtia rakentamisen eri vaiheista tai arvuutella lopullisia kustannuksia –…