Antti Kivinen

Olen Antti Kivinen, hyväntuulinen, avulias ja leppoisa Finnlamellin muuttovalmis hirsitalomyyjä Keski-Suomesta, Jyväskylästä. Koulutukseltani olen rakennusinsinööri.

Matka uuteen kotiin on meille varmasti yksi elämämme merkittävimpiä asioita. Olen iloinen ja etuoikeutettu saadessani olla mukana tulevien hirsikotien suunnittelussa ja rakentamisessa. Minulle on tärkeää tehdä työni hyvin ja autan asiakkaita parhaani mukaan kaikissa hirsikodin hankinnan vaiheissa.

Koti on paikka, jossa vietämme suuren osan ajastamme. Kodin tulee soveltua omistajansa tarpeisiin ja tilaratkaisujen toimia – oli kyse sitten harrastuksista, työstä, rentoutumisesta tai liikkumiseen liittyvissä rajoitteista. Pyrinkin heti alkusuunnittelusta lähtien löytämään oikeat ja käytännölliset ratkaisut juuri teidän tarpeisiinne.

Hirsitalo on turvallinen ja äärimmäisen pitkäikäinen valinta uudeksi kodiksi. Muuttovalmis Finnlamelli on paras tapa hankkia koti, sillä teidän ei tarvitse huolehtia rakentamisen eri vaiheista tai arvuutella lopullisia kustannuksia –…

Jukka Ruuskanen

Uuden kodin rakentaminen on yksi elämän suurimmista hankinnoista. Finnlamellin muuttovalmis hirsitalo on turvallinen ja terveellinen valinta, sukupolvelta toiselle. Suunnittelemme uuden hirsitalonne teidän toiveidenne ja tarpeidenne mukaan, budjettia kunnioittaen. Finnlamelli on kokonaisvaltaisesti laadukas hirsitalotoimittaja.

Työskentelen Finnlamellin muuttovalmis hirsitalomyyjänä Pohjois-Savon ja Itä-Suomen alueella. Vapaa-aikaani vietän perheeni ja liikuntaharrastusten parissa. Oma koti on ihmisen paras paikka olla ja useimmille meistä juuri hirsikoti on mieluisin vaihtoehto sekä haaveiden kohde. Hirsitalo erottuu edukseen ekologisuudellaan ja viihtyisyydellään.

Finnlamellilta saatte korkealaatuisen, kauniin hirsikodin muuttovalmiina, ennakkoon sovittuna päivänä tai jopa hieman aikaisemmin. Meille on tärkeää, että olette tyytyväisiä uuteen taloonne. Motivoitunut ja ammattitaitoinen tiimimme huolehtii niin suunnittelusta kuin toteutuksesta yhdessä teidän kanssanne.

Suosittelen tutustumaan meihin tarkemmin! Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää.…