Hirsitalomyyjä menestyjien joukkoon Oulun alueelle ja Pohjois-Suomeen!

Tiedät, miltä onnistuminen myynnissä maistuu. Olet ehkä tehnyt jo myyntiä kasvotusten tai etänä käyttäen nykyaikaisia digitaalisia välineitä? Haluat ottaa askeleen huipputasolle?

Laadukkaiden ja ekologisten muuttovalmiiden Finnlamelli-hirsikotien kysyntä on valtavassa kasvussa. Etsimme nyt hirsikotien myyjää osaksi huipputiimiämme Oulunsaloon. Jos rakastat myymistä, ja haluat kehittyä siinä – hae meille, me opetamme loput.

Finnlamelli-myyjänä pääset osaksi Suomen edistyksellisimmän hirsitalovalmistajan menestystarinaa. Olemme muuttovalmiiden hirsikotien ylivoimainen markkinajohtaja ja painumattoman hirsirakentamisen suunnannäyttäjä. Kehitämme toimintaamme ja tuotettamme jatkuvasti.

Autat asiakkaidemme tekemään kotiunelmansa todeksi. Vastaat myyntiprosessista kokonaisuutena, aina asiakashankinnasta kauppaan asti, ja varmistat samalla erinomaisen asiakaskokemuksen.

Myyntityössä tukenasi on mainio kollega- ja ammattilaisverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myynninjohto. Olet osa paikallista tiimiä, jonka tuella saat perehdytyksen ja jatkuvan valmennuksen tehtävääsi. Myyntityötäsi tukee markkinoiden paras muuttovalmisosaaminen ja -prosessi. Myyjänä pystyt keskittymään oleelliseen: tulokselliseen myyntityöhön.

Odotamme sinulta intoa ja nälkää myyntityötä kohtaan! Olet aktiivinen, rohkea ja osaat rakentaa kumppanuuden asiakkaidesi kanssa. Pystyt löytämään asiakkaillesi parhaat ratkaisut ja luomaan luottamuksellisen ilmapiirin.

Palkkasi muodostuu peruspalkasta ja provisiosta. Myös yrittäjyys onnistuu! Olemme osa suomalaista kotien ja tilojen DEN-konsernia. Meiltä saat huipputiimin ja näköalapaikan lisäksi konsernimme henkilöstöedut ja uramahdollisuudet.

Ole rohkea ja tartu tilaisuuteen!

Lisätietoja tehtävästä antaa
Myyntipäällikkö Juhana Sallinen, puh. 050 414 7067 (juhana.sallinen@finnlamelli.fi).

Hakemuksesi voit jättää tämän linkin kautta tai videohakemuksena WhatsAppilla Juhanan numeroon 050 414 7067.

Lähetäthän hakemuksesi 17.10. mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa osaksi Finnlamellin menestystarinaa!

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille.

Luonnollisesti paras koti

Finnlamellin sydän koostuu yhteen hiileen puhaltavista, osaavista asiantuntijoista. Suhtaudumme intohimolla työhömme, ja ensiluokkainen laatu on meistä jokaiselle kunnia-asia, josta ei tingitä.

Lue lisää