Hirsitalomyyjä menestyjien joukkoon Vantaalle

Tiedät, miltä onnistuminen myynnissä maistuu. Olet ehkä tehnyt suoramyyntiä? Haluat ottaa askeleen huipputasolle?

Laadukkaiden ja ekologisten hirsikotien kysyntä on kasvussa. Etsimme nyt hirsikotien myyjää osaksi huipputiimiämme Vantaalle. Jos rakastat myymistä, ja haluat kehittyä siinä – hae meille, me opetamme loput.

Hirsitalomyyjänä pääset osaksi Suomen edistyksellisimmän hirsitalovalmistajan menestystarinaa. Olemme alamme suunnannäyttäjä ja markkinajohtaja. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja teemme työtämme toisiamme arvostaen.

Kanssamme teet kotiunelmia todeksi yhdessä asiakkaidemme kanssa. Vastaat myyntiprosessista aina asiakashankinnasta kauppaan asti varmistaen samalla erinomaisen asiakaskokemuksen.

Myyntityössä tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myynninjohto.

Odotamme sinulta intoa ja nälkää myyntityötä kohtaan! Olet aktiivinen, rohkea ja osaat rakentaa kumppanuuden asiakkaidesi kanssa. Löydät asiakkaillesi parhaat ratkaisut ja haluat kasvaa myyjänä seuraavalle tasolle yhdessä loistavan tiimimme kanssa.

Palkkasi tulee muodostumaan peruspalkasta sekä provisiosta. Myös yrittäjyys onnistuu! Olemme osa suomalaista kotien ja tilojen DEN-konsernia. Meiltä saat huipputiimin ja näköalapaikan lisäksi konsernimme henkilöstöedut.

Ole rohkea ja tartu tilaisuuteen!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Myyntipäällikkö Juhana Sallinen
Puh.: 050 414 7067
Email: juhana.sallinen@finnlamelli.fi

Hakemuksesi voit lähettää sähköpostilla juhana.sallinen@finnlamelli.fi tai videohakemuksena WhatsAppilla 050 414 7067.

Lähetäthän hakemuksesi 14.3.2021 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa osaksi Finnlamellin menestystarinaa!

 

Ekologinen hirsikoti

hirsijalanjälki-tunnus

Finnlamelli-koti on luonnollisesti paras koti, joka on oikea ekoteko. Luonnolliset, hengittävät ja hiilidioksidia sitovat materiaalit sekä kevyet tuotantoprosessit takaavat, että Finnlamelli-kodin Hirsijalanjälkeä ei tarvitse hyvittää etukäteen, ostohetkellä tai vielä sadankaan vuoden päästä – eli koko hirsisen Finnlamelli-kodin elinkaaren aikana!

Lue lisää Hirsijalanjäljestä

 

Luonnollisesti paras koti

Finnlamellin sydän koostuu yhteen hiileen puhaltavista, osaavista asiantuntijoista. Suhtaudumme intohimolla työhömme, ja ensiluokkainen laatu on meistä jokaiselle kunnia-asia, josta ei tingitä.

Lue lisää