Etsimme yhteistyökumppaneita

Haemme yhteistyökumppaneita toteuttamaan asiakkaidemme unelmaa onnistuneesta omakotitalotalosta. Kumppanilta odotamme, että työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Arvostat työturvallisuutta ja huomioit, että olet toteuttamassa asiakkaamme isointa investointia.

Haemme nyt seuraavia ammattilaisia:

  • Pirkanmaa: Elementtiasennus- ja timpuriryhmiä sekä laatoittaja
  • Keski-Suomi: Elementtiasennus- ja timpuriryhmiä, laatoittajaa sekä sisutustimpuria
  • Satakunta: Timpuriryhmä, laatoittajaa sekä sisutustimpuria
  • Lappi (Rovaniemi): Elementtiasennus- ja timpuriryhmiä sekä laatoittaja
  • Pohjanmaa: Elementtiasennus- ja timpuriryhmä
  • Etelä-Karjala: Laatoittaja

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä pikaisesti. Lisätietoja: Rakennuspäällikkö Janne Kivioja, janne.kivioja@den.fi ja 0405919539

Haemme myös koko Suomen alueelle hirsikehikon asentajia pystyttämään Finnlamellin muuttovalmis- ja pakettikohteita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä pikaisesti. Lisätietoja: Asennuspäällikkö Antti Alapiha, antti.alapiha@finnlamelli.fi ja 0406359940

– – –

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille.

Konsernissa työskentelee yli 450 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 178 miljoonaa euroa. DENin omistavat CapManin hallinnoimat rahastot, Suomen Teollisuussijoitus sekä eräät nykyiset ja entiset työntekijät.

muuttovalmis hirsitalo Finnlamellilta