Hirsitalomyyjiä menestyjien joukkoon

Laadukkaiden ja ekologisten hirsikotien kysyntä on kasvussa. Etsimme nyt muuttovalmiiden hirsikotien myyjIÄ osaksi huipputiimiämme Vantaalle ja Pirkanmaalle sekä Pohjois-Pohjanmaan ja lapin alueelle!

Muuttovalmismyyjänämme pääset osaksi Suomen edistyksellisimmän hirsitalovalmistajan menestystarinaa. Olemme alamme suunnannäyttäjä ja markkinajohtaja. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja teemme työtämme toisiamme arvostaen.

Kanssamme teet kotiunelmia todeksi yhdessä asiakkaidemme kanssa. Vastaat myyntiprosessista aina asiakashankinnasta kauppaan asti varmistaen samalla erinomaisen asiakaskokemuksen.

Myyntityössä tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myynninjohto. Oma Ryhti-akatemiamme antaa loistavat valmiudet tehdä huipputulosta ja menestyä tehtävässä.

Odotamme sinulta intoa ja nälkää myyntityötä kohtaan! Olet aktiivinen, rohkea ja osaat rakentaa kumppanuuden asiakkaidesi kanssa. Löydät asiakkaillesi parhaat ratkaisut ja haluat kasvaa myyjänä seuraavalle tasolle yhdessä loistavan tiimimme kanssa.

Palkkasi tulee muodostumaan peruspalkasta sekä provisiosta. Myös yrittäjyys onnistuu! Olemme osa DEN Finland Oy:tä. Meiltä saat huipputiimin ja näköalapaikan lisäksi konsernimme henkilöstöedut.

Ole rohkea ja tartu tilaisuuteen, näitä ei ole monesti tarjolla!

Lisätietoja Vantaan sekä Pirkanmaan tehtävistä antaa:

Myyntipäällikkö Asta Immonen, puh. 045 200 8080. Tavoitat Astan parhaiten ti-pe klo 8-10. Tartu rohkeasti puhelimeen ja kysy lisää.

Hakemuksesi voit lähettää sähköpostilla asta.immonen@finnlamelli.fi tai videohakemuksena WhatsAppilla 045 200 8080.

Lisätietoja Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin tehtävästä antaa:

Myyntipäällikkö Mika Pajarinen, puh. 040 757 7143. Soita rohkeasti!

Hakemuksesi voit lähettää sähköpostilla mika.pajarinen@finnlamelli.fi tai videohakemuksena WhatsAppilla 040 757 7143.

Lähetäthän hakemuksesi 17.5.2020 mennessä Astalle tai Mikalle. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Tervetuloa osaksi Finnlamellin menestystarinaa!

 

Ekologinen hirsikoti

hirsijalanjälki-tunnus

Jokainen Finnlamelli-koti on oikea ekoteko. Luonnolliset, hengittävät ja hiilidioksidia sitovat materiaalit sekä kevyet tuotantoprosessit takaavat, että Finnlamelli-kodin Hirsijalanjälkeä ei tarvitse hyvittää etukäteen, ostohetkellä tai vielä sadankaan vuoden päästä – eli koko hirsisen Finnlamelli-kodin elinkaaren aikana!

Lue lisää Hirsijalanjäljestä

Rakennamme koteja ihmisiltä ihmisille

Finnlamellin sydän koostuu yhteen hiileen puhaltavista, osaavista asiantuntijoista. Suhtaudumme intohimolla työhömme, ja ensiluokkainen laatu on meistä jokaiselle kunnia-asia, josta ei tingitä.

Lue lisää