Haussa hirsitalomyyjä Keski-Suomen alueelle

Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä!

Hirsitalomyyjänä vastaat Keski-Suomen kasvavaan hirsitalokysyntään. Edustat Finnlamellin muuttovalmishirsitaloja omalla myyntialueellasi. Työhösi kuuluu oleellisesti aktiivinen asiakashankinta sekä rakennusprojektien läpivienti yhdessä asiakkaan ja rakennustiimiin kanssa. Messuilta ja muista tapahtumista saadut liidit muutat taidolla kaupoiksi. Työ sisältää paljon asiakaskäyntejä ja edellyttää sinulta hyviä liikkumismahdollisuuksia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Menestyminen hirsitalomyynnissä perustuu aktiiviselle ja oma-aloitteiselle työotteelle sekä luottamusta herättävälle ja toimeen tarttuvalle tekemisen meiningille. Asiakkaamme arvostavat asiantuntijuutta sekä erinomaista ja ripeää palvelualttiutta. Päästäksesi nopeasti työssäsi vauhtiin, on tärkeää, että omaat jo hiukan aikaisempaa myyntikokemusta. Mikäli olet luontainen verkostoituja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, voit hyvinkin olla etsimämme myyjä.

Kuukausipalkan ja provision sijaan voit myös halutessasi toimia yrittäjäsuhteisena edustajana.

DENillä ja Finnlamellilla pääset mukaan rakentamaan hienoa kasvutarinaa. Saat mahdollisuuden kehittyä sekä pääset vaikuttamaan omaan urapolkuusi talon sisällä.

Me tarjoamme sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen. Meillä saat rennon ja itsenäisen ilmapiirin työskennellä sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut. Meillä on myös tutkitusti mainiot kollegat!

Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä Finnlamellin ja DENin menestystarinaan. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 18.2.2019 mennessä.

Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluettelon kera voit lähettää suoraan alueen myyntipäällikölle, mika.pajarinen@finnlamelli.fi. Lisätietoja saatavilla myös puhelimitse 040-7577143 / Mika.