Haussa hirsitalomyyjä Turun seudulle

Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä!

Hirsitalomyyjänä vastaat Turun alueen kasvavaan hirsitalokysyntään. Edustat Finnlamellin muuttovalmishirsitaloja omalla myyntialueellasi. Työhösi kuuluu oleellisesti aktiivinen asiakashankinta sekä rakennusprojektien läpivienti yhdessä asiakkaan ja rakennustiimiin kanssa. Messuilta ja muista tapahtumista saadut liidit muutat taidolla kaupoiksi. Työ sisältää paljon asiakaskäyntejä ja edellyttää sinulta hyviä liikkumismahdollisuuksia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Menestyminen hirsitalomyynnissä perustuu aktiiviselle ja oma-aloitteiselle työotteelle sekä luottamusta herättävälle ja toimeen tarttuvalle tekemisen meiningille. Asiakkaamme arvostavat asiantuntijuutta sekä erinomaista ja ripeää palvelualttiutta. Päästäksesi nopeasti työssäsi vauhtiin, on tärkeää, että omaat jo hiukan aikaisempaa myyntikokemusta. Mikäli olet luontainen verkostoituja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, voit hyvinkin olla etsimämme myyjä.

Finnlamelli tarjoaa palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä ja loistotiimissä, jossa yhteen hiileen puhaltaminen ja kannustus huippusuorituksiin on aitoa. Kuukausipalkan ja provision sijaan voit myös halutessasi toimia yrittäjäsuhteisena edustajana.

Lanseeraamme alkuvuodesta uuden kaupunkilaisia puhuttelevan City-malliston, joten nyt on oikea aika hakea!

Mikäli haluat olla mukana menestyksen aallon harjalla, laita hakemus Baronan hakuväylän kautta 13.1. mennessä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Barona Sales Oy:n rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen perjantaina 21.12. ja 28.12. sekä keskiviikkona 2.1. klo 10.30 – 12.00.