Haussa hirsitalomyyjä Turun seudulle

Meille hirsitalomyyjäksi!

Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä. Tarvitsemme lisävoimaa muuttovalmismyyntiin vastaamaan Turun alueen kasvavaan hirsitalokysyntään.

Edustat Finnlamellin muuttovalmishirsitaloja omalla myyntialueellasi. Työhösi kuuluu oleellisesti aktiivinen asiakashankinta sekä rakennusprojektien läpivienti yhdessä asiakkaan ja rakennustiimiin kanssa. Messuilta ja muista tapahtumista saadut liidit muutat taidolla kaupoiksi. Työ sisältää paljon asiakaskäyntejä ja edellyttää sinulta hyviä liikkumismahdollisuuksia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Katso tarkempi hakuilmoitus ja kerro 30.10.2018 mennessä, miksi juuri sinä olet uusi vahvistuksemme. Lue lisää täältä

Lisätietoja antaa Barona Sales Oy:n rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen tiistaisin klo 13.30 – 14.30, krista.pulkkinen@barona.fi, p. 050 505 7715. Koska näissä töissä nopeus on laadun lisäksi valttia, laita hakemus jahkailematta matkaan Baronan hakuväylän kautta! Odotamme jo kovasti yhteydenottoasi.

Finnlamelli on osa DEN Group Oy:tä. DEN Group Oy on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen sekä toiminnallisten tilojen valmistaja ja palvelujen tuottaja. DEN Groupiin kuuluvat muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Designtalo, merkittävä lamellihirsiteknologian kehittäjä ja yksi ekologisen pientalotuotannon edelläkävijöitä Finnlamelli, ainutlaatuiset tilaratkaisut yrittäjyyteen, harrastuksiin ja vapaa-aikaan tarjoava Talliosake, maarakennusyhtiö PohjanTeko, maa-, pohja- ja talonrakentamisen suunnitteluyhtiö PohjanGeo sekä yrityksen yhdessä Keskon kanssa omistama Ainoakoti. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 146M€ ja henkilöstöä meillä oli noin 500. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme mm. Great Place to Work -viitekehyksen avulla.