Uusia perheasuntoja Mustasaaren Sepänkylään

Mustasaaren hienoon metsäkallioympäristöön Sepänkylän Pellaksenmäelle nousee useita Finnlamellin valmistamia hirsitaloja. Rakennuttajana toimiva Nybäck Invest Oy nostaa esille erityisesti alueen ainutlaatuisuuden, sijainti on parhaita koko Vaasan alueella.

Alueelle on suunniteltu kaksi omakotitaloa ja kaksi paritaloa.

Korkeatasoinen asumiskokonaisuus

Tavoite on luoda sellaiset olosuhteet, jotka vaikuttavat positiivisesti siellä asuvien perheiden terveyteen ja hyvinvointiin. Tavoitteena on samanaikaisesti edulliset asumiskustannukset kuin rakennusten arvon säilyminen. Fiksuilla energiaratkaisuilla (maalämpö ja aurinkopaneelit) yhdessä ekologisen rakentamisen kanssa saadaan talojen käyttökustannukset minimiin.

Roger Nybäck, Nybäck Invest Oy:ltä  painottaa myös osaavien yhteistyökumppanien merkitystä projektin toteuttamisessa. Kohteiden suunnittelusta vastaa AK-Plan/arkkitehti Sanna Bemeleit-Behr ja hirsitalotoimituksista Finnlamelli.

Rakennusarkkitehdin visio
  • Pellasbackenin omakotialueen suunnittelun lähtökohtana oli rakennuttajan toivoma korkealaatuinen, ilmeeltään moderni ja tulevaisuuden vaatimukset huomioonottava asuinalue komealla metsäalueella. Talot sijoittuvat metsäiselle rinnealueelle suurten mäntyjen ja kuusten lomaan. Isoille tonteille on jätetty osia luonnontilaan.
  • Suunnittelussa tärkeänä pidin valon maksimaalista käyttöä oleskelutiloissa ja terasseilla. Terassit avautuvat etelä- ja länsisuuntaan, mutta niiden sijoitus takaa silti omaa rauhaa.
  • Suuret ikkunat ja korkeat huonetilat tuovat asuntoihin ilmavuutta ja tilaa hengittää tuoden samalla luonnon osaksi asuintiloja. Miellyttävä ja hengittävä hirsi rakennusmateriaalina tukee tätä ajatusta.

            Klikkaa ja tutustu >>

Lisätietoja:
Nybäck Invest Oy:
Roger Nybäck, p. 0500 662 281, roger.nyback@3dstudio.fi
Minna Nybäck , p.050 345 8796, nybackminna@gmail.com
Finnlamelli:
Jari Alanko, p. 0400 661 671,  jari.alanko@finnlamelli.fi