Haussa hirsitalomyyjä Pirkanmaalle

Tule hirsitalomyyjäksi maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä.

Toimintamme laajentuessa muuttovalmiisiin hirsitaloihin tarvitsemme lisävoimaa vastaamaan Pirkanmaan kasvavaan hirsitalokysyntään..

Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Katso tarkempi haluilmoitus Barona sivuilta ja kerro 12.9.2018 mennessä, miksi miksi juuri sinä olet uusi vahvistuksemme. Lue lisää täältä

Lisätietoja antaa Barona Sales Oy:n rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen tiistaisin klo 13.30 – 14.30, krista.pulkkinen@barona.fi, p. 050 505 7715. Koska näissä töissä nopeus on laadun lisäksi valttia, laita hakemus jahkailematta matkaan Baronan hakuväylän kautta! Odotamme jo kovasti yhteydenottoasi.

Finnlamelli on osa DEN Group Oy:tä. DEN Group Oy on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen sekä toiminnallisten tilojen valmistaja ja palvelujen tuottaja. DEN Groupiin kuuluvat muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Designtalo, merkittävä lamellihirsiteknologian kehittäjä ja yksi ekologisen pientalotuotannon edelläkävijöitä Finnlamelli, ainutlaatuiset tilaratkaisut yrittäjyyteen, harrastuksiin ja vapaa-aikaan tarjoava Talliosake, maarakennusyhtiö PohjanTeko, maa-, pohja- ja talonrakentamisen suunnitteluyhtiö PohjanGeo sekä yrityksen yhdessä Keskon kanssa omistama Ainoakoti. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 146M€ ja henkilöstöä meillä oli noin 500. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme mm. Great Place to Work -viitekehyksen avulla.