Haussa hirsitalomyyjä Kuopion seudulle

Meille hirsitalomyyjäksi!

Maailman edistyksellisin hirsitalovalmistaja loistotiimillä valloittaa markkinoita.

Toimintamme laajentuessa muuttovalmiisiin hirsitaloihin tarvitsemme lisävoimaa vastaamaan Kuopion alueen kasvavaan hirsitalokysyntään. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Työ sijoittuu Kuopion alueelle.

Kerro 1.6.2018 mennessä, miksi se olisit juuri sinä: https://www.finnlamelli.fi/meille-toihin

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö mika.pajarinen@finnlamelli.fi,  p. 040 757 7143

Finnlamelli on osa DEN Group Oy:tä.

DEN Group Oy on johtava muuttovalmiiden omakotitalojen sekä toiminnallisten tilojen valmistaja ja palvelujen tuottaja. DEN Groupiin kuuluvat muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Designtalo, merkittävä lamellihirsiteknologian kehittäjä ja yksi ekologisen pientalotuotannon edelläkävijöitä Finnlamelli, ainutlaatuiset tilaratkaisut yrittäjyyteen, harrastuksiin ja vapaa-aikaan tarjoava Talliosake, maarakennusyhtiö PohjanTeko, maa-, pohja- ja talonrakentamisen suunnitteluyhtiö PohjanGeo sekä yrityksen yhdessä Keskon kanssa omistama Ainoakoti. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 146M€ ja henkilöstöä meillä oli noin 500.