Painumaton hirsi vakiona Finnlamellin muuttovalmistaloihin

Hirsitalotehdas Finnlamellin uusi painumaton hirsiratkaisu tuo talonrakentajille uudenlaisia mahdollisuuksia ja nopeuttaa tuntuvasti hirsitalon valmistumista. RYHTI-nimeä kantavan painumattoman hirren saa vakiovarusteena kaikkiin Finnlamellin muuttovalmiisiin hirsitaloihin.

Painumaton RYHTI-hirsi nopeuttaa hirsiomakotitalon tai ympärivuotisen vapaa-ajan asunnon rakentamista, koska puun elämistä ei tarvitse huomioida. Se poistaa rakenteiden ja hirsien välisen liikkumisen, vähentäen samalla jälkisäädön tarvetta.

Finnlamellin edistyksellinen hirsiteknologia tuo modernin virtaviivaisen arkkitehtuurin myös hirsitalon rakentajan ulottuville. Painumattoman RYHTI-rakenteen ansiosta arkkitehtuurissa voi leikitellä ohuilla linjoilla ja suurilla näyttävillä lasipinnoilla. Ennennäkemättömän tarkasti toisiinsa liittyvät hirret mahdollistavat eri materiaalien yhdistelemisen esimerkiksi julkisivussa tavalla, joka aikaisemmin oli hankalaa, jollei mahdotonta.

Huomaamattoman ohuet saumat ja listat, suorat kiinnitykset erilaisten materiaalien ja rakenteiden välillä, monipuoliset kalusteseinät sekä aiempaa ohuemmat ikkuna- ja ovenpielet ovat nyt mahdollisia myös hirsitalon rakentajille.

– Painumaton hirsi on kustannustehokas ratkaisu, jota on kaivattu markkinoilla. Hirsi tuo omakotitaloon tai vapaa-ajan asuntoon kodikkuutta ja lämminhenkisyyttä, vaikka tyyli olisi muutoin täysin moderni. Haluamme olla suunnannäyttäjiä tarjoamalla painumattoman hirren vakiona muuttovalmiskoteihin, kertoo Finnlamellin myyntijohtaja Raimo Kuha.

Painumaton hirsi pitää myös rakenteen tiiviinä taaten huippuluokan energiatehokkuuden, mikä näkyy säästönä lämmityskuluissa. Terveellisestä sisäilmasta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä, sillä sydänpuinen RYHTI hengittää luonnollisesti kuten perinteinenkin hirsi.

Painumaton RYHTI-hirsi on jo vakiona kaikissa Finnlamellin uusissa muuttovalmiskodeissa sekä muuttovalmiissa ympärivuotisissa hirsihuviloissa. Se on myös saatavana talopaketteihin, joiden pystytyksestä vastaavat Finnlamellin valtuutetut asiantuntijat.

LISÄTIETOJA:
myyntijohtaja Raimo Kuha
040 565 4719
raimo.kuha@finnlamelli.fi