Nyt Finnlamellilta varmasti muuttovalmiit hirsitalot!

Julkaistu 13.07.2017 klo 11:36

Muuttovalmiit hirsitalot viimein markkinoilla

Lähes kolme neljästä haluaa talonsa muuttovalmiina
– nyt se on mahdollista myös hirsitalon ostajalle

Muuttovalmiiden talojen osuus pientalokaupasta on kasvanut tasaisesti jo vuosia. Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan viime vuonna luku oli jo 70 prosenttia, ja määrä kasvaa edelleen. Samaan aikaan hirsirakentamisen suosio on vuosittain jopa kaksinkertaistunut, mutta muuttovalmiiden hirsitalojen markkinaosuus on pysynyt pienenä. Tilannetta selittää tarjonnan puute. ”Nyt tilanne muuttuu”, sanoo Finnlamelli Oy:n myyntijohtaja Raimo Kuha. ”Me tuomme markkinoille pitkään kaivatun hirsirunkoisen muuttovalmisvaihtoehdon ja toimivaksi osoitetun prosessin.”

Alkuvuodesta Pohjolan Design-Talo -konserniin liittynyt Finnlamelli on pitkän linjan hirsitalotoimittaja, jonka osaamisen tueksi saatiin Design-Talon vahva muuttovalmisprosessin osaaminen. ”Design-Talo on muuttovalmisrakentamisen pioneeri ja markkinajohtaja Suomessa. Muuttovalmiit hirsitalot ja huvilat rakennetaan verkostoyhteistyössä pitkäaikaisen kumppanien kanssa. Oma organisaatiomme vastaa suunnittelusta, toimitusketjun hallinnasta ja projektinjohtamisesta”, kertoo Raimo Kuha.

Muuttovalmisrakentamisessa talotekniikan rooli on hyvin keskeinen. Finnlamellin hirsitalojen sähkö- ja LVI-tekniikasta vastaa yhtiön oma, maanlaajuinen talotekniikkaorganisaatio, joka huolehtii sekä suunnittelusta että toteutuksesta kaikissa Finnlamellin kohteissa. ”Hirsitaloa harkitsevalle on nyt tarjolla hiottu toteutusprosessi, jonka kilpailukyky ja toimitusvarmuus ovat tulosta 6000 rakennusprojektista. Pelkästään viime vuonna Design-Talo toimitti 448 muuttovalmista kotia, ja kaikki sovitussa aikataulussa. Osan jopa etuajassa”, Raimo Kuha toteaa.

Finnlamellin muuttovalmiiden hirsitalojen myynti alkaa 1.8.2017. Mallistoon voi tutustua osoitteessa muuttovalmis.finnlamelli.fi. Yhtiö on myös mukana Mikkelin asuntomessuilla, jossa kohde numero 9 on sen tuotantoa.
Lisätietoja:
myyntijohtaja Raimo Kuha, p. 040 565 4719, Finnlamelli Oy

Alajärveläinen Finnlamelli osa Pohjolan Design-Talo -konsernia, johon sen lisäksi kuuluvat muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Design-Talo, Talliosake sekä Pohjolan Design-Talon ja Keskon yhteisbrändi Ainoakoti. Yhteensä konserni työllistää yli 300 rakennusalan ammattilaista ja asiantuntijaa. Finnlamelilla on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus lamellihirsisten talojen suunnittelusta ja rakentamisesta, ja lähes puolet sen tuotannosta menee vientiin.

Tutustu uuteen muuttovalmismallistoon muuttovalmis.finnlamelli.fi