Uutuusmallistomme 2017 on julkaistu

Julkaistu 16.02.2017 klo 14:33

Tutustu ja ihastu Finnlamellin uutuusmallistohin – löydä unelmiesi omakotitalo, lomakoti tai sauna!

UUSI LAKKA-JUHLAMALLISTO ESITTÄYTYY

Lakka 160aLakka 158 340x227

Finnlamelli juhlii 20-vuotistaivaltaan uudella, modernilla Lakka-omakotimalliston julkaisulla.
Uusi mallisto suunniteltiin perheiden toiveita ja tarpeita kuunnellen. Toivelistan kärkipäässä olivat tilavat yhteiset oleskelutilat, riittävän suuret kodin huoltotilat sekä katetut verannat kesäisiin kahvihetkiin.

Hillityn ja arvokkaan arkkitehtuuriin kruunaa Finnlamellin moderni hirsiprofiili yhdistettynä ainutlaatuiseen tasanurkkaratkaisuun.

Malliston suunnittelun tavoitteena oli tuottaa erityyppisiä pohjaratkaisuja niin maaseudulle, taajama-alueelle kuin kapeille kaupunkitonteille. Halusimme tuottaa vaihtelevia keittiö- ja olohuoneyhdistelmiä sekä ulkonäöllisesti hyvät mittasuhteet omaavia ratkaisuja. Tilojen käyttötehokkuus ja samalla kustannustehokkuus on pidetty tiukasti mielessä. Osa mallistosta soveltuu erinomaisesti myös ympärivuotiseen vapaa-ajan käyttöön.”
Anne Mäkinen & Katri Silvennoinen, malliston suunnitelleet arkkitehdit.

Klikkaa ja tutustu mallistoon >

FINNLAMELLILTA UUTUUSIA VAPAA-AJAN ASUMISEEN

Valo 58 340x227 Valo64 3D 920x540

Asiakkaidemme rakastama Valo-lomakotimallisto on kasvanut uusilla tyylikkäillä uutuusmalleilla. Uusien mallien suunnittelussa korostuivat edelleenkin valoisuus, avaruus ja luontoon sulautuva arkkitehtuuri. Valossa nautit vapaa-ajasta lähempänä luontoa.

UUTTA MYÖS SAUNAMALLISTOON!

Noppa 340x227 Kielo 340x227

Noppa herättää lämpimiä tunteita. Noppa sopii niin rannalle kuin kotipihaankin. Pelkistetty muoto ja suuret ikkunapinnat ovat juuri sitä mitä monet haluavat saunalta. Mallista löytyy sopivasti tilaa myös vieraille.

Suosittu Kielo-huvilamallisto täydentyi uudella, samaa muotokieltä noudattavalla Kielo-saunamallistolla. Kielo-saunan katon alta löytyy luonnollisesti tilavat pesutilat, valoisat oleskelutilat ja sopivasti vilvoittelutilaa verannalta.

Klikkaa ja tutustu saunamalleihin >>