Omakotitaloasuminen on jälleen ”in”

Julkaistu 26.05.2016 klo 10:57

Omakotitaloasuminen on jälleen ”in”

Omakotitaloasumisen suosio on nyt selkeässä nousussa. Erityisesti nuoret lapsiperheet ovat kiinnostuneita omakotitaloasumisen mahdollisuuksista – ja nimenomaan terveellisestä kodista.

Pikkuusen paree – moderni kaupunkikoti täynnä valoa

Finnlamellin Timberkoti-asuntomessutalo ”Pikkuusen paree” on nyt viimeistelyä vailla valmis.
Nelihenkisen kohdeperheen toiveena oli kompakti ja moderni kaupunkikoti, nykyistä kotia pienempi asunto. Neliöt haluttiin keskittää yhteisiin oleskelutiloihin, kuten olohuoneeseen ja terassiin.

Arkkitehtuuri on selkeää ja sisätilat ilmavia. Nämä piirteet edustavat pohjalaista rakennusperinnettä – modernilla ilmeellä varustettuna, kertoo myyntipäällikkö Juhani Saukko.

Ensi kesän asuntomessukaupunki Seinäjoki on pohjalaiselle Finnlamellille ylpeyden
ja ilon aihe. Kotikenttäetua Finnlamelli hyödyntää siten, että asuntomessuvieraat voivat vierailla messukäynnin yhteydessä myös Finnlamellin tehtaalla.

Terveellistä ja ekologista asumista

Saukon mukaan omakotitaloasumisen suosio on nyt selkeässä nousussa.
Erityisesti nuoret lapsiperheet ovat kiinnostuneita omakotitaloasumien mahdollisuuksista – ja nimenomaan terveellisestä kodista.

Saukon mukaan hyvinvointi ja ekologisuus yhdistettynä tehokkaaseen tilasuunnitteluun kattaa tämän hetken rakentajien toiveista suurimman osan. Finnlamellin hengittävät ja järkevästi suunnitellut hirsitalot vastaavat toiveisiin erinomaisesti.

Tutustu Pikkuusen paree -messutaloon >>