Uusi KotiOnni-mallisto 2016 ilmestynyt!

Julkaistu 11.03.2016 klo 09:00

Finnlamellin uusi KotiOnni-mallisto huomioi käytännön toimivuuden

Uusien KotiOnni-mallien suunnittelussa mietimme sinua ja perhettäsi entistäkin enemmän – millaisia toiveita teillä on kodin tilojen ja tunnelmien suhteen juuri nyt.

Asiakaskommenttien pohjalta Finnlamelli suunnitteli kahdeksan erilaista talomallia suosittuun KotiOnni-omakotitalomallistoon. Näissä on nähtävissä viimeisimpiä asumiseen liittyviä trendejä.
– Suomalaiset välttelevät turhaa tilaa. Ulkoterassia arvostetaan, mutta sen ei tarvitse olla kovin suuri. Kodin suunnittelussa pyritään selkeästi käytännöllisyyteen. Neliöitä varataan  erityisesti säilytys- ja kaappitilalle, kertoo Finnlamellin myyntipäällikkö Juhani Saukko.

Ko 126C
KotiOnni 126 C

Uudessa mallistossa kiinnitettiin aikaisempaa enemmän huomiota asumisviihtyvyyteen kokonaisuutena. Toiminnot keskittyvät tilavaan tupa-olohuone-keittiöön ja näiden toimivaan yhteyteen. Keittiö on edelleen suomalaisten kodin sydän.

KO165B
KotiOnni 165 B

Makuuhuoneisiin haluttiin yksityisyyttä ja riittävästi kaappitilaa. Kodinhoitohuoneissa oma uloskäynti koettiin tarpeelliseksi, joten tämä näkyy monissa malleissa.

– Onnellinen koti on riittävän kokoinen, valoisa, helppo huoltaa, viihtyisä ja ennen kaikkea terveellinen, Saukko jatkaa.

KO193
KotiOnni 184

Kustannustehokkaan taloprojektin takaaminen on Finnlamellille tärkeää.
– Halusimme mallien olevan jokaisen hirsitaloa   haluavan perheen tavoitettavissa, Saukko sanoo.

– Talot on suunniteltu niin nuoria perheitä kuin senioreita silmällä pitäen.  Mallistosta löytyy sopiva ratkaisu niin pienemmälle, kuin suurellekin perheelle.