Kevään Lomakoti-uutuusmallisto Valo on ilmestynyt

Julkaistu 16.03.2016 klo 14:44

Lomakodit uutuusmallisto Valo tuo luonnon ja auringon sisälle

Finnlamellin Valo-mallisarjan suunnittelun lähtökohtana ovat suuret ikkunapinnat, näin voit nauttia valosta ja luonnosta ympäri vuoden.

Yleisilmeeltään Valo-mallit on suunniteltu kevyen moderniksi. Ne eivät riko kaunista maisemaa, päinvastoin jatkavat sitä! Lomakotia ympäröivä luonto pyritään säilyttämään koskemattomana – maisema on osa viihtyvyyttä!

Valo 46 B lev20

Finnlamellin Valo- mallit on suunniteltu asumiseen vuoden ympäri. Suuret maisemaikkunat ja avoimet, ilman perinteisiä kaiteita olevat terassit tuovat valon ja luonnon osaksi lomailua.

Valo 57 20 lev

Suurten maisemaikkunoiden käytön on mahdollistanut uusi ainutlaatuinen Finnlamellin Timber-frame -teknologia. Se mahdollistaa lamellihirren ja massiivisen puurunkorakenteen yhdistämisen uudella nerokkaalla tavalla.

Valo 80 20 lev

Voit hyödyntää maksimaalisesti oman ainutlaatuisen maisemasi suoraan omasta olohuoneestasi! Tehtaalla valmiiksi työstetyt osat ovat nopeita ja helppoja asentaa joko itse tai Finnlamellin asennuspalvelun toimesta!

Klikkaa ja tutustu mallistoon!