Finnlamellin uusi tyylikäs tasanurkka ja moderni hirsiprofiili

Julkaistu 15.06.2015 klo 09:34

Finnlamellin uusi tyylikäs tasanurkka ja moderni hirsiprofiili

Finnlamellin tuotekehityksen tuloksena syntynyt uusi, ainutlaatuinen mallisuojattu tasanurkkarakenne ja uusi moderni hirsiprofiili sopivat erityisen hyvin moderniin ja selkeälinjaiseen taloarkkitehtuuriin.

Uusi moderni mallisuojattu tasanurkka

Finnlamellin tuotekehityksen tuloksena syntynyt ainutlaatuinen nurkkarakenne sopii erityisesti moderniin ja selkeälinjaiseen taloarkkitehtuuriin.

Uudessa tasanurkkaratkaisussa näkyviä pitkiä nurkkia ei ole ja hirret kulkevat samassa tasossa. Tasanurkan rakenne perustuu täysin uudenlaiseen kiilaliitokseen.
Kiilaliitos on tutkitusti todettu erittäin lujaksi ja tiiviiksi rakenteeksi.

Moderni nurkkarakenne soveltuu tiiviisti rakennetuille kaupunkitonteille kuin myös perinteisenpäänkin maalaismaisemaan. Uusi nurkkarakenne korostaa erinomaisesti myös Finnlamellin uuden kapeasaumaisen hirsiprofiilin modernia ilmettä.

Uutiset uusi nurkkailmo kuva 1 Uutiset uusi nurkkailmo kuva 2

Uusi moderni kapeasaumainen hirsiprofiili

Uusi hirsiprofiili sopii erinomaisesti moderniin ja selkeälinjaiseen arkkitehtuuriin ja se istuu parhaiten dynaamisiin ja laajoihin seinäpintoihin.

Uusi hirsiprofiilimme on käytettävissä hirsidimensioihn 112×260, 202×260, 240×260 ja 270×260, puulajina helmenhohtava kuusi.

Klikkaa ja tutustu lisää Finnlamellin monipuolisiin ja laadukkaisiin materiaaleihin ja rakenneratkaisuihin.

Uusi hirsiprofiili 2015 netti uutiset